facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rockin'items

Rockin'items

Info

http://www.rockinitems.com



Geschiedenis

http://www.rockinitems.com



Adres: Voorstraat 123, 3311 EN Dordrecht
Telefoonnummer: 0787370164
Stad: Dordrecht
Route: Voorstraat 123
Postcode: 3311 EN



op zoek naar gerelateerd: Rockin' Items Outlet, Humanoid dordrecht, American Vintage dordrecht, Boetiek Dordrecht, Rockin items Instagram
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Solitary Society Solitary Society 1 km We, Solitary Society, also known as SoSo, are a lifestyle brand that stands for givin...
Rosely's Rosely's 3 km Detailhandel Kleding en Accessoires.
Recensies
De passie en gedrevenheid waarop zij hun klanten ondanks de coronamaatregelen nog steeds proberen te bereiken via het online delen van kleding- en sierraden. Zorgen er voor mij voor dat ik een bestelling heb gedaan. Wat een toffe en fijne winkel!
Yes! Wat een topwinkel. Fijne collectie die elk seizoen uit lijkt te breiden met mooie nieuwe merken. Toffe accessoires en eerlijk en prettig advies. Altijd een net even andere twist. Love It!
Zo fijn om bij deze winkel te komen. Ze hebben ieder moment van de maand leuke dingen hangen. Je wordt heel fijn geholpen. En de koffie is verrukkelijk!
Hele fijne winkel, goede service, collega's in ons team shoppen er met alle plezier. De eigenaresse is ook een toffe onderneemster en werkt graag lokaal samen, zo ook met ons.
Fantastisch kundige hartelijke vrouwen om je te helpen aan meerdere geweldige outfits.
Een walhalla voor dames! Je kunt hier niet naar binnen gaan zonder iets mee te nemen : De meiden kunnen je goed stylen, weten precies wat bij jou past. Top!
Goede zaak, mooie collectie en goed personeel. Blij met mijn gekochte items!
Net buiten het winkelgebied net als wij een heerlijke winkel in een heel tof pand met een supercollectie en heel fijn personeel.
Wat een mooie winkel en een leuk en gezellig personeel!
Net buiten het centrum, maar wat een leuk pand met leuke ondernemers en mooie collecties!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid