facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rockin' Burgers Wierden

Rockin' Burgers Wierden

Info

De facebook pagina van Rockin' Burgers Wierden.

Adres: Wilhelminastraat 19, 7642CR Wierden
Telefoonnummer: 0546572170
Stad: Wierden
Route: Wilhelminastraat 19
Postcode: 7642CR


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 20:00
Dinsdag: 16:00 - 20:00
Woensdag: 16:00 - 20:00
Donderdag: 16:00 - 20:00
Vrijdag: 14:00 - 21:00
Zaterdag: 14:00 - 21:00
Zondag: 14:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: rockin burgers rijssen, charly wierden, rockin burgers wierden openingstijden, hamburger wierden, thuisbezorgd wierden, eten wierden, blazin burgers, pizza wierden
Recensies
NIET HIER BESTELLEN!!! Besteld bij deze zaak. Er zat geen sla en augurk bij de burger droge burger dus. Hierover gebeld en er werd heel rrogant gereageerd met: “die is op”. Er werd niet van tevoren even gemeld, wat best logisch is om te doen lijkt me, maar goed niet iedereen heeft een normaal IQ. Na gemeld te hebben dat ik de bestelling niet wilde omdat die niet compleet was, werd er opgehangen andere recensies hadden me gewaarschuwd. Asociaal gedrag, en een grote mate aan onbegrip, zorgen voor een lage klanttevredenheid. Dus ja zoals ik zei, intelligentie was ver te zoeken. NIET HIER BESTELLEN!!!
Belachelijk slap eten gekregen. Het leek wel of de bezorger de tas met eten in het water had gedompeld. De patat is gewoon ontdooid en vervolgens niet gefrituurd of in koud vet gedaan. Ik heb geprobeerd om het aan mijn hond gegeven maar zelfs hij wou het niet hebben. Oppakken dat volk en boven de zee dumpm. Al met al niet voor herhaling vatbaar. Gr
Ongelofelijk slechte service. Na een hele dag verhuizen besloten mijn man en ik een lekker hapje te eten. Tot onze verbazing ontvingen wij koude burgers en de burgers waren droog en zonder smaak. Na het opbellen van het restaurant kregen wij te horen dat het niet de schuld van het restaurant is en dat ze ons niet mee kunnen helpen. Uit het niets werd er in ons gezicht opgehangen. Schande!!!
Patat was erg slap, en zat heel weinig bacon op. Spareribs was wel veel, maar was nauwlijks van het bot af te krijgen. Zaten veel stukjes bod in en ook stukjes waren verbrand. Dus helaas niet zo veel van alles gegeten
De burgers smaakten heerlijk! Ze hadden wat gemist bij het afgeven, maar gingen daarvoor nog heen en terug om het toch nog te bezorgen!
Hier niet bestellen!! Bestelling was incompleet, we hadden al wel betaald. Toen we erachter kwamen en belden, werd er agressief gereageerd en werd er opgehangen. Eten was daarnaast ook nog eens vies en koud.
slechte zaak en geen service, medewerkers onvriendelijk. slechte service. en na dat ik gebeld had omdat mijn order niet compleet was, werd er niet geluisterd.
Hamburgers waren smaakloos en het broodje erg klef en nat. Bezorgtijd duurde ook erg lang.
Afgelopen weekend 2 heerlijke hamburgers besteld. De 1 vlees en de ander vegetarisch. De burgers waren beide zo heerlijk dat we het verschil niet eens konden proeven tussen de vlees burger en de vegetarische burger dus ieder heeft de burger maar op de gok gegeten. Het was niet te onderscheiden en daarom willen we vragen of het misschien voortaan op de verpakking geschreven kan worden welke burger de vegetarische is. Verder smaakte alles heerlijk vers en de frietjes waren ook ontzettend lekker! We kunnen ons niet vinden in de negatieve reacties hier, wij hebben in ieder geval de lekkerste burgers gegeten in lange tijd! Rockin Burgers heeft er bij deze een nieuwe vaste klant bij en kan niet wachten tot we onszelf weer trakteren op de volgende bestelling.
Bezorging duurde veel te lang. Patat was klef. Burgers waren lauw en de garnering liet te wensen over. De bacon, champignons en de uien waren op 1 van de broodjes niet eens gebakken. Wij bestellen wel eens in Nijverdal. Daar wordt het altijd op tijd geleverd en WARM!!! Ons advies HIER NIET BESTELLEN!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid