facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rocket Digital

Rocket Digital

Info

Wij zijn Rocket Digital. Een landelijk opererend digital marketing bureau met noordelijke roots en dito mentaliteit. Het is onze business om die van jou te verbeteren.

We accelerate your growth.

Geschiedenis

Wij zijn Rocket Digital. Een landelijk opererend digital marketing bureau met noordelijke roots en dito mentaliteit. De rol van technologie wordt steeds groter, maar menselijke interactie blijft van levensbelang. Betrokkenheid, transparantie en toewijding, dat kun je van ons verwachten.

Wij begeleiden ruim 80 bedrijven met het realiseren van hun online marketing doelstellingen. Bestaande opdrachtgevers worden blij van onze professionele en flexibele aanpak, waar gezamenlijk ondernemen centraal staat. Potentiële klanten weten Rocket Digital puur te vinden op basis van aanbevelingen van derden.

Wil je weten wat Rocket Digital voor jou kan betekenen? Neem dan contact op!



"Wij zijn Rocket Digital, een professioneel en persoonlijk online marketing bureau in Groningen. Wij helpen ruim 100 bedrijven met het realiseren van hun groeidoelstelling door de inzet van online marketing.Bedrijven weten Rocket Digital puur te vinden op basis van aanbevelingen van derden. Daarmee is Rocket Digital net een beetje anders. Wij werken niet met targets of omzetdoelen die behaald moeten worden. We concentreren ons op duurzame relaties met opdrachtgevers en collega’s in plaats van snelle groei.Wij begeleiden bedrijven o.a. met Google Ads, SEO, conversie optimalisatie en social advertising. Daarnaast verzorgen we maatwerk online marketing trainingen."
Adres: Helperpark 288 B, 9723 ZA Groningen
Telefoonnummer: 050-7001535
Stad: Groningen
Route: Helperpark 288 B
Postcode: 9723 ZA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dugu.nl Dugu.nl 33 meter We hebben de website van onze praktijk yoga, mindfulness, etc. door Dugu.nl laten mak...
Contentively Contentively 885 meter "Contentively zorgt ervoor dat jouw organisatie online opvalt in de menigte! Wij vert...
Sunny Leads Marketing Sunny Leads Marketing 934 meter Wil jij leads voor de Duurzaamheids- en zonnepanelen branche? Wil jij omzet verhogen ...
Limbeek Marketing Limbeek Marketing 949 meter Deze man is een oplichter gebruikt onze websitenaam en email zodat klanten bij hem te...
ETT Media ETT Media 1 km Media-adviesbureau dat communicatiemiddelen verzorgt voor meer dan 350 gemeenten over...
GRIT.studio GRIT.studio 1 km Creatief marketingbureau voor content en socialmedia management. Jouw product of dien...
Windrose HQ Windrose HQ 1 km De samenwerking met WindroseHQ is er top. Hoewel het specialisten zijn denken mee in ...
Regeltante 2.0 Regeltante 2.0 1 km Hi, ik ben Regelante 2.0! Regelen is mijn ding, dus wil jij iets geregeld hebben of m...
Digiceptual Digiceptual 1 km Data Centered Digital Marketing - A ROI-based marketing agency with a deep understand...
Poblano Internet Marketing Poblano Internet Marketing 2 km Wij zijn Poblano, een internet marketingbureau voor duurzame bedrijven. Wij streven n...
Qontext Qontext 2 km Transformeer jouw doelgroep in razend enthousiaste fans. Qontext vertelt het verhaal ...
NOUX NOUX 2 km 'Merkwaardig' en creatief in Marketing, Branding & Concepting. Marketing & Mind(set)'...
De Leo Media De Leo Media 2 km Ik vind dat je ons bedrijf leuk in beeld brengt. Afwisselende reclame, leuke weetjes ...
050 Marketing 050 Marketing 2 km "050 Marketing is een online marketingbureau in Groningen. Wij bieden diverse di...
iWink iWink 2 km Een heel mooi bedrijf op een superlocatie. Jong en verstand van zaken.
VrijdagOnline VrijdagOnline 3 km Een website maken was nog nooit zo leuk! Het team van Vrijdagonline is deskundig, sne...
Keijzer Keijzer 3 km Goed en mooi bruin café en lekker bier. Vooral hun eigen bier, l'empereur.
daar-om.nl daar-om.nl 3 km Wij maken met ons bedrijf nu ruim een jaar gebruik van de diensten van daar-om, voorn...
Recensies
Rocket Digital is een heel fijn en betrokken bedrijf om mee samen te werken. Korte lijnen, schakelen snel, persoonlijke benadering, goed bereikbaar, kundig en met hele goede resultaten. Ik heb veel van ze mogen leren en ik vind het samen sparren heel waardevol! Zeker een aanrader!
Wij werken al een aantal jaren samen met Rocket Digital, naar alle tevredenheid! Een erg prettig, kundig en professioneel bedrijf om mee samen te werken. Ze denken met je mee, nemen initatief, zijn plezierig in de omgang, erg flexibel en komen afspraken na. Ze hebben ons geholpen met Digital Marketing op de kaart te zetten en nog steeds naar een hoger niveau te tillen. We werken samen op het gebied van SEO, SEA, diverse marketing campagnes en employer branding campagnes, met erg goede resultaten.
Rocket Digital heeft mij geholpen mijn kennis rondom Google Ads te verhogen. Dankzij de op maat gemaakte training van Robin heb ik nu meer kennis en inzicht over en in Google Ads en ik raad iedereen aan een training te volgen bij Rocket Digital.
Ik had vanmiddag een oriënterend gesprek over wat Rocket Digital voor mijn bedrijf kan betekenen. We hadden een super leuk en enthousiast gesprek, waarbij ik erg veel over marketing heb geleerd! Ik verwacht dan ook een hele mooie samenwerking.
Fijne service, Rocket staat direct klaar voor overleg en advies en gaat indien nodig ook een stapje verder. Hele prettige samenwerking die ik zeker aanraad.
In januari hebben we van Erik een training gehad bij Rocket Digital. De training was afgestemd op onze situatie en niveau. We hebben in één dag veel geleerd en inmiddels met succes toe kunnen passen! Een aanrader voor iedereen die met google Ads werkt of gaat werken!
Leerzame cursus gehad! Bruikbare informatie doordat het op je eigen niveau en branche is afgestemd.
Waarom we voor Rocket Digital kozen? Zij bieden als één van de enigen een maatwerktraining aan waarin wij de social advertising-mogelijkheden voor zowel Facebook, Instagram, LinkedIn als Twitter kregen uitgelegd. De training zelf was goed te volgen, we hebben veel geleerd én gelachen, kortom: een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid