facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rockcafé Brutus

Info

Blues - Rock - Café BRUTUS 'If it's too loud, you're too old'

Geschiedenis

Rockcafé Brutus (sinds 1983), ligt in het hart van Amersfoort onder de schaduw van de Lieve Vrouwe Toren, in de Krankeledenstraat. Deze straatnaam dateert uit de middeleeuwen, omdat in deze gebouwen de zieke bedevaarders werden verzorgd. Vanaf 1983 is het vooral een "bedevaartsoord" voor rockfanaten geworden. In al die jaren tot heden levert dat een bonte stoet van nationale en internationale gasten op.

De leeftijd van de gasten varieert van jongeren t/m de "oudere" jongeren.

Brutus heeft twee dartborden (waarvan één voor wedstrijden word gebruikt), een pooltafel, een tafelvoetbalspel, twee gokkasten en een groot houten blok voor het 'spijkerslaan'. Dit laatste is géén officieel spel maar zeker niet minder leuk. De bedoeling is, met je vrienden je eigen spijker er als eerste in te slaan!(meedoen is, natuurlijk op eigen risico!)

We hebben naast een uitgebreide drankenkaart, drie soorten bier op tap en vele anderen op de fles. Ook zijn er diverse koude en warme snacks aanwezig.

Maar om de Brutus-gasten, de Brutus-rock & de Brutus-bezigheden ofwel het totale Brutus-gevoel te ervaren, zul je toch echt langs moeten komen. Hopelijk zien we je dan....

Dick van Raaijen en het Brutus-team

(P.S. Als je de Brutus wilt afhuren voor een feest of receptie dan kan dat. We hebben ruimte voor 100 mensen. Wil je hier meer over weten dan kun je altijd contact opnemen)

Adres: Krankeledenstraat 5 , Amersfoort 3811 BN, NL
Telefoonnummer: 033 463 5191
ln.suturbefac@ofni
Stad: Amersfoort
Route: Krankeledenstraat 5
Postcode: 3811 BN


Openingstijden

Dinsdag: 20:00-02:00
Woensdag: 20:00-02:00
Donderdag: 20:00-02:00
Vrijdag: 16:00-04:00
Zaterdag: 16:00-04:00


op zoek naar gerelateerd: brutus amersfoort, rockcafe boothill, rock cafe nederland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café Marktzicht Café Marktzicht 37 meter Heerlijk geluncht op het terras. We hadden een salade gegrilde aubergine. Was gewoon ...
Brel Brel 181 meter Heerlijke high wine gehad bij Brel! De wijntjes pasten bij de gerechten en we kregen ...
Recensies
Fijne tent, goedkoop bier en altijd gezellig, vriendelijk personeel en je kunt met iedereen een praatje maken, binnen is ook een pooltafel en een tafelvoetbaltafel, ook is het mogelijk om spijker te slaan, en is een pakje kaarten altijd aanwezig, roken gebeurt buiten op het terras
Fijne kroeg, voor weinig kan je er wat te drinken bestellen. Veel stamgasten, maar nieuwe mensen zijn zeker welkom. Aanrader voor liefhebbers van "oude" of harde muziek!
Geweldige kroeg, je kan gewoon in je eentje komen en je ontmoet meer super leuke mensen dan je zou verwachten. Hele gezellige sfeer, zeker een must-go!
Goed voor groepen, karakteristieke bar die al geopend is sinds 1983. Historische plek voor veel Amersfoorters en als een van de weinige kroegen in de stad nog een vaasje voor €2,-.
De muziek is top en lekker hard. Jammer dat de bar aan de ene kant gesloten was, terwijl de medewerker aan de andere kant wel bleef doorschenken. Dat komt wel lullig over.
Heerlijk bruin café met de beste sfeer in Amersfoort
Gezellige sfeer muziek staat net op het juiste volume om met elkaar te praten verder zijn de prijzen goed te doen voor een avondje stappen
Gezellige kroeg met vriendelijke bediening en lekkere muziek. Zeker een fijne plek om na een lange week op adem te komen!
Aardige gast achter de bar op zondag, keiharde muziek zoals het hoort en over het algemeen heerlijke sfeer.
Vriendelijk personeel en drinken is lekker en heel goed betaalbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid