facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ROCK MUSIC Worldwide

ROCK MUSIC Worldwide

Info

Rock Music

Adres: Zwolle
Telefoonnummer: 0388511544
Stad: Zwolle



op zoek naar gerelateerd: rock geschiedenis, rock music 2018, rock wikipedia, rock music top 100, subgenres rock, hard rock bands, rock music playlist, hard rock music
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Radio Focus Radio Focus 166 meter Radio Focus, De stadszender van Zwolle
RTV Zwolle FM RTV Zwolle FM 2 km RTV Zwolle FM
Alternative / Wave / Indie / Rock Alternative / Wave / Indie / Rock 4 km This music group is for all fans of : Alternative - Newwave - Indie - Postpunk - Dar...
Recensies
Prachtige winkel, nog steeds overwhelmed van het aanbod! En de kennis, als je iets specifieks zoekt weten de medewerkers het te vinden. Er hangt een goede sfeer! Prijs/kwaliteit ook goed.
Geweldige zaak! Niet alles strak geordend. Nee, gewoon struinen en zoeken naar juweeltjes. En vind je niet waar je naar zoekt dan weet de eigenaar wel te vinden wat jij zoekt!
Zeer mooie platenzaak en naar mijn mening die met de meeste keus van heel zwolle. De medewerkers zijn ook top, harstikke vriendelijk en toch ook eerlijk en helder advies gekregen, irina, jeroen, jullie zijn toppers ik kom er zeker weer snel eens langs!
Supper knusse platenzaak waar je zeker een paar mooie platen voor je collectie kan halen. Vriendelijke medewerkers met kennis van muziek.
Super uitgebreid aanbod van nieuw & tweedehands vinyl. Je kan daar niet met lege handen vertrekken. Ontzettend vriendelijk & gezellig personeel die altijd klaar staan om je te helpen & adviseren. Dit is heel snel mijn favoriete platenwinkel geworden!
Erg leuke winkel, groot assortiment, leuke medewerkers. Let vooral op de lage kastjes, daar staan ook veel platen. Winkel is een beetje krap, dus naar binnen gaan met grote tas is wat lastiger. Je kunt hier niet pinnen, maar het geld overmaken via een bankieren App is mogelijk. Erg leuke tas meegekregen. Ik ga hier wel vaker komen met mijn vrienden.
De beste platenzaak van zwolle. Arjan weet alles en beantwoord al je vragen.
Had veel platen die ik al lang wou, ben met een stuk of 20 thuisgekomen. Goede prijzen en veel keuze. Mooie zaak en een vriendelijke eigenaar. Zeker een aanrader!
Aardige vakkundige mensen. Weten van wanten. Superservice
Mooie winkel spontane en vlotte eigenaar met kennis van muziek en zijn aanbod. Terug in de tijd gevoel met muziek zoeken op zolder. Mooi dat deze spirit hier wordt behouden. En mooi in een buitendeel van de stad goed bereikbaar en nogmaals een warm welkom.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid