facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rock Inc. Entertainment

Rock Inc. Entertainment

Info

We zijn vooral creatief bezig en we helpen artiesten. We maken producties, theatershows en plannen volledige concert-tours.



"De muziek studio wordt vooral geprezen door de sfeer van “A Sort of Homecoming” en de muzikale kwaliteiten van de mensen achter de knoppen. Nummers worden niet zomaar opgenomen maar als artiest wordt je geholpen het beste uit je zelf te halen. Hierbij is de creativiteit belangrijker dan de tijdsdruk.In alle rust en in een professionele omgeving in het Limburgse Weert worden de nummers vanaf de eerste noot tot aan het eindproduct opgenomen, gemixed en gemasterd. De studio is ingericht om naast stereo producties ook volledige surround producties te maken.Wil je het beste uit je zelf halen in een omgeving waar jij je thuis voelt maak dan een afspraak en kom eens kijken."
Adres: Beemdenstraat 38, 6004 CT Weert
Telefoonnummer: +31 495- 317208
Stad: Weert
Route: Beemdenstraat 38
Postcode: 6004 CT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Platenlabels Nederland rock, Beste muziekstudio Nederland
Recensies
Wat moet ik over ons zelf zeggen. We weten waar wij het overhebben en iedereen die bij ons is geweest krijgt een thuis gevoel. Creatief bezig zijn in een comfortabele omgeving.
Geweldige studio!!
Superbedrijf alleen vakmensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid