facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roche Scheidingsdeskundigen

Roche Scheidingsdeskundigen

Info

U gaat scheiden, en wat nu? Wat moet u allemaal regelen? Roche Scheidingsdeskundigen helpt u graag om goede afspraken te maken. Onpartijdig en deskundig.

Geschiedenis

Roche Scheidingsdeskundigen is opgericht door Corrien Roche. Na jarenlange ervaring als financieel adviseur bij ROCHE financieel adviseurs, is zij zich sinds 2011 gaan richten op echtscheidingsbegeleiding. Het professioneel mogen begeleiden van mensen in een moeilijke fase van hun leven om zo een nieuwe positieve weg in te kunnen slaan, is haar drijfveer.



"Roche Scheidingsdeskundigen helpt u graag om goede afspraken te maken tijdens uw scheiding. Onpartijdig en deskundig advies van een professional."
Adres: De Loop 38, 5688 EW Oirschot
Telefoonnummer: 0499-219011
Stad: Oirschot
Route: De Loop 38
Postcode: 5688 EW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Recensies
Tijdens ons scheidingsproces heb ik Corine ervaren als zeer deskundig, en betrokken. Als mediator heeft zij ons allebei het gevoel gegeven dat er gekeken werd naar beider belang. Corine had een positieve persoonlijke- en tevens professionele attitude die het mediationproces ten goede kwam.
Zeer kundig en vertrouwd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid