facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roche Nederland B.V.

Roche Nederland B.V.

Info

Roche is een internationale researchgeoriënteerde healthcare onderneming. Wij zetten ons al 120 jaar vol overgave in om doorbraken voor patiënten te realiseren. Elke dag opnieuw.

Geschiedenis

Wij zetten ons al 120 jaar vol overgave in om doorbraken voor patiënten te realiseren. Elke dag opnieuw. Daarbij richten we ons op aandoeningen die nog veel aandacht behoeven, zoals kanker en reuma. We richten ons niet op meer van hetzelfde, maar op vernieuwingen die een grote impact hebben. Zo heeft een van onze medicijnen ervoor gezorgd dat vrouwen met een bepaald type uitgezaaide borstkanker hun levensverwachting zagen stijgen van gemiddeld 1 naar 6 jaar. Dat kan het verschil zijn tussen afscheid moeten nemen van je kleine kinderen of ze zien opgroeien.

Roche was een van de eerste bedrijven die zich inzetten voor een steeds specifiekere en gerichte behandeling van patiënten. Op basis van betere diagnostiek stellen we artsen in staat een scherpere diagnose te stellen. En daardoor de juiste behandeling op het juiste moment aan de juiste patiënt te geven. Een belangrijke stap in de verbetering van de gezondheidszorg. Door bundeling van de krachten op het gebied van zowel diagnostiek als geneesmiddelen, zijn wij beter in staat dan welk bedrijf dan ook om personalised healthcare tot realiteit te maken. Twee derde van onze onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten naar nieuwe geneesmiddelen wordt ontwikkeld met bijbehorende diagnostiek.

Elke ochtend staan 91.700 Roche-medewerkers op om vooruitgang te boeken in de medische wetenschap. Deze vooruitgang realiseren we niet alleen. Op onze vestigingen in Woerden en Almere staan samenwerkingen met partners in de gezondheidszorg, zoals ziekenhuizen, voorop. Met onze partners werken we intensief samen, vanaf de vroege onderzoeksfase tot aan het bereikbaar maken van geneesmiddelen voor behandelingen. Samen zorgen we ervoor dat er steeds weer betere geneesmiddelen op maat gemaakt worden.



"Roche is een internationale researchgeoriënteerde healthcare onderneming. Wij zetten ons al 120 jaar vol overgave in om doorbraken voor patiënten te realiseren. Elke dag opnieuw."
Adres: Beneluxlaan 2a, 3446 GR Woerden
Telefoonnummer: +31 348 438 000
Stad: Woerden
Route: Beneluxlaan 2a
Postcode: 3446 GR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KHN - Koninklijke Horeca Nederland KHN - Koninklijke Horeca Nederland 884 meter Proberen alles in hun eigen straatje uit te leggen, maar als je ze kritische vragen s...
Xtandit Xtandit 1000 meter Slechte printers
Meet INoffice Meet INoffice 1 km Prima zalen, goede uitrusting. wat donker en laag, ligt verscholen tussen andere kant...
Recensies
Wat is er nou zo moeilijk te begrijpen? Gewoon mensen in andere bedrijven opleiden en de juiste processen en werkwijze vrij geven en aan leren. Zodat er op locatie X het zelfde eindproduct, de cruciale test tot stand komt als bij jullie.
1. Geef dat recept vrij!!!! Dat jullie snachts nog kunnen slapen.... 2. Sluit nu niet opeens je Google reviewslaat geen slechte reviews zien, allen de positieve
Heeft zichzelf snel geplaatst in het lijstje minst ethische instanties ter wereld. Succes met dit goedmaken. Ik boycot jullie in ieder geval!
Paracetamolletjes glijden soepeltjes naar binnen hoor
Ronduit slecht. Schaam je, firma, ga nou toch gauw je schamen als je in crisistijd zulke daden durft te doen
De opstelling van Roche in de huidige crisis kost mensenlevens.
Prachtig pand geweldige service ooit stage gelopen en dat was de allerbeste stage ooit
Het is dat je geen nul sterren kunt geven..........
CORRUPT ZOOTJE !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid