facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ROC Mondriaan International Hotel and Management School

ROC Mondriaan International Hotel and Management School

Info

Wij bieden horeca en IHMS opleidingen aan in Den Haag!

Geschiedenis

Je kan bij ons opleidingen volgen op niveau 4! Of je nu een baan wilt in een hotel, een restaurant, café of een bedrijf, de horeca is een vakgebied voor ondernemende mensen. Bij de IHMS word je opgeleid (op niveau 4) om een eigen bedrijf te beginnen of om je als (afdelings-)manager binnen de hotelbranche te gaan bekwamen.



"Op deze locatie bevindt zich de School voor Horeca en Facilitaire dienstverlening en de International Hotel and Management School IHMSROC Mondriaan is de grootste opleider voor middelbaar beroepsonderwijs in de regio Haaglanden. Mondriaan biedt circa 240 mbo-opleidingen aan. Daarnaast verzorgt Mondriaan onderwijs en educatie voor volwassenen. Mondriaan organiseert het onderwijs kleinschalig op 26 scholen in Den Haag, Delft, Leiden en Naaldwijk."
Adres: Koningin Marialaan 9, 2595 GA Den Haag
Telefoonnummer: 088 6663301
Stad: The Hague
Route: Koningin Marialaan 9
Postcode: 2595 GA



op zoek naar gerelateerd: bbl hotel management, roc mondriaan leiden, roc mondriaan kraamzorg, roc mondriaan onderwijsassistent, aanmelden roc mondriaan, roc mondriaan open dagen 2018, ziekmelden roc mondriaan den haag, cursus voedingsassistent bij roc mondriaan
Recensies
Hier kan je heerlijk eten met fijne lerende studenten als kok en bediening erg fijn voor kleine prijs
De talenten van morgen die bedienen en koken. En jij als gast wordt helemaal in de watten gelegd. Lekker wijnen, mooie gerechten geserveerd met een passie voor het vak van de bovenste plank. Oja en voor de koopjes jagers: omdat ze het op jou moeten leren drukken ze de kassa knoppen wel heel zachtjes in. Een mooie ervaring.
Een zeer geslaagde avond ,en het eten was uitstekend en werd zeer zorgvuldig uitgeserveerd door een nette bediening,compliment voor de hele antourage en verzorging. Toppie.
Prima plek om af en toe lesmateriaal te zijn voor de studenten in een van de restaurants. In restaurant Classique nu prima bediend door 1e jaars studenten die de lunch serveerden.
Vreselijke school kunnen geen rekening houden met leerlingen met gezondheids problemen geen bespreking mogelijk hier dus niet heen gaan je kunt beter een andere opleiding kiezen ze schrijven je ook uit zonder dat je hier van op de hoogte bent !
Lekker gegeten tegen vriendelijke prijs
Echt super leuke plek om lekker te eten. De studenten doen altijd erg hun best, soms gaat weer iets mis, maar ach. Dat hoort erbij.
Vanaf vandaag alleen nog maar reserveren voor Kerst lunch en diner. In alle restaurants hetzelfde menu, dus maakt niet uit waar je boekt als er nog plek is.
Super leuke bediening en super gerechten, aanrader. Bedankt, groet Max, en doe de groeten aan Juf van Hage
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid