facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Robuust maatwerk

Robuust maatwerk

Info

Robuust Maatwerkmeubels staat voor duurzaamheid, kwaliteit en vakmanschap. In onze tijdloze ontwerpen verbinden we op een unieke manier verleden en heden.

Geschiedenis

Robuust Maatwerkmeubels ontwerpt en maakt houten en ijzeren tafels, legplanken, wandsystemen en schuifdeuren voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

TAFELS OP MAAT
Bent u op zoek naar een unieke of exclusieve handgemaakte kwaliteitstafel? Wij fabriceren op maat gemaakte binnen- en buitentafels: eettafels, salontafels, keukentafels, tafelbladen, schrijftafels (bureaus), maar ook weerbestendige tuintafels op maat. Maatwerk is bij ons ook echt individueel maatwerk. U kiest zelf het type tafel, de afmetingen en vult ook details, zoals het houtsoort en de gewenste kleur en afwerking persoonlijk in. Zo weet u zeker dat de tafel letterlijk en figuurlijk in uw interieur past.

Producten

eettafels, salontafels, keukentafels, tafelbladen, schrijftafels (bureaus), weerbestendige tuintafels, legplanken, wandsystemen en schuifdeuren.



"Bij Robuust Maatwerk zijn we gespecialiseerd in het maken van maatwerk meubels. Hierbij maken we gebruik van robuuste/duurzame houtsoorten voor zowel binnen als buiten toepassingen, zoals barnwood, scheepsplanken en meerpalen. Toegepast als keukenblad, badkamermeubel of robuust werkblad op uw maatwerk tafel, de mogelijkheden zijn uitgebreid! Ons team is divers, van productontwerpers tot ervaren houtbewerkers, interieurbouwers en lassers."
Adres: Parallelweg 35B, 6161 SK Geleen
Telefoonnummer: 0650677465
Stad: Geleen
Route: Parallelweg 35B
Postcode: 6161 SK



op zoek naar gerelateerd: robuust maatwerk instagram, robuuste tafels, robuust barnwood, robuust hout kopen, robuust hout, maatwerk tafels, robuust meubels, robuust hout plank
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bie Sjtaeves Bie Sjtaeves 510 meter Welkom op de Facebookpagina van 'Bie Sjtaeves'. Bie Sjtaeves verkoopt mooie tweedehan...
Wood-Line Meubelen Wood-Line Meubelen 590 meter Leon heeft voor ons een grootte salontafel en een TV meubel gemaakt. Alles prima afge...
Aubel Coenen Slapen Aubel Coenen Slapen 2 km Mooie zaak met vriendelijk kundig personeel, ze nemen echt de tijd voor je en geven j...
Recensies
Wauw! Wat een prachtige tafel hebben wij geleverd gekregen! De kwaliteit is echt super en over de service zijn we ook zeer te spreken. Anouk reageerde telkens weer snel op onze mails en hield ons op de hoogte tijdens het proces. Super!
Rob en teamgenoten hartelijk dank voor het leveren van onze op maat gemaakte eetkamertafel. Via vrienden van ons terecht gekomen bij jullie en vanaf de kennismaking tot de levering aan huis 100% tevreden. Zelfs na de levering nog per post een lakstift ontvangen!
Erg blij met onze buitenkeukentafel van Robuust in de juiste kleur gecoat en met een inlegblad van beton waar onze BBQ op kan staan. Netjes op tijd bij ons afgeleverd en op z'n plaats gezet. Helemaal blij mee en erg goede service! Bedankt team Robuust!
Uitzonderlijk goed geholpen door Anouk. Met geduld beantwoordt ze alle vragen. We hebben een ontzettend mooie tuintafel geleverd gekregen, helemaal naar onze zin, waarbij twee chauffeurs ons hielpen de loodzware tafel in de tuin te krijgen.. via het huis.. bijna niet te doen dus die hulp was heel welkom. We zijn erg blij met onze aankoop en gaan hier nog jaren van genieten.
Prachtig maatwerk buro gemaakt en geplaatst door het team van Robuust. Super service en super kwaliteit. We zijn er enorm blij mee!
In augustus hebben wij bij Robuust onze nieuwe maatwerk eettafel besteld. Diezelfde dag bij Loods5 ook nieuwe stoelen besteld. Eenmaal thuis twijfelden we toch over het gekozen tafelblad. Na contact met Rob zijn we nog eens terug geweest en hebben we voor een ander blad gekozen. Hier werd wederom goed meegedacht in de mogelijkheden en achteraf zijn we er dan ook heel blij om dat we hem nog hebben gewijzigd! Eind oktober werd de tafel geleverd. De mannen van Robuust gingen keurig te werk. Super blij met het eindresultaat! Duidelijke communicatie tijdens het productieproces. Ze stonden open voor wijzigingen we twijfelden achteraf toch nog wel wat over de gekozen uitvoering. Nu hebben we de tafel alweer even in gebruik. Qua ontwerp, het hele productie- en leverproces en het uiteindelijke resultaat zijn we super tevreden! Voor onszelf hadden we, achteraf gezien, beter moeten kijken naar de zithoogte van de stoelen en de hoogte van het tafelblad. We hebben het advies van Rob opgevolgd voor de hoogte van de tafel maar omdat we bij Loods5 voor 3 verschillende type stoelen hebben gekozen, is de tafel bij 4 van de 6 stoelen eigenlijk wat aan de lage kant. Voor ons een wijze les voor de 'volgende keer'!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid