facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Robohome

Robohome

Info

Robohome is een webshop die robots levert voor in en om het huis.

Geschiedenis

Robohome is een webshop die robots levert voor in en om het huis. U kunt de dingen doen die u leuk vindt en de robots doen het vervelende huishoudelijke werk. We bieden een steeds breder assortiment aan met onder andere robot grasmaaiers, stofzuigers, dweilen, ramenwassers, speelgoed, en smart living gadgets.



"RoboHome biedt u robots aan voor in én om het huis. Daarmee zorgt RoboHome dat u meer gemak, comfort en tijd voor uzelf heeft. U hoeft zich vanaf nu geen zorgen meer te maken om die vervelende huishoudelijke klussen."

"RoboHome biedt u robots aan voor in én om het huis. Daarmee zorgt RoboHome dat u meer gemak, comfort en tijd voor uzelf heeft. U hoeft zich vanaf nu geen zorgen meer te maken om die vervelende huishoudelijke klussen."
Adres: Ligtelijnweg 12, 3632JM Loenen, Utrecht, Netherlands
Telefoonnummer: 0623037109
Stad: Loenen
Route: Ligtelijnweg 12
Postcode: 3632JM


Recensies
Door een deal van marktplaats die niet goed ging hadden we geen BB9E voor ons zoontje. Besteld en snel gekregen. Ging helemaal goed en fijn geholpen. Snel gereageerd via whatapp.
Super goede service we hadden een lightning mcqueen besteld. Het pakket was er binnen 2 werkdagen dus supersnel! Helaas was er iets niet helemaal goed aan onze mooie lightning, want hij kon niet zonder oplader. Ik heb de klantenservice geappt, en hun hebben meegezocht naar een oplossing. Helaas mocht niets baten, en moest hij toch terug naar de winkel. Hun hebben lightning mcqueen nagekeken maar jammer genoeg was hij ook niet zo aardig voor hun... ze hebben dezelfde dag nog een nieuwe opgestuurd en de track en trace doorgegeven. Dus Robohome top service! Menig webshop kan voor jullie leren... Ga zo door!
Product snel geleverd, maar de verpakking van het cadeau zelf was heel vies en open geweest. Een berichtje over gestuurd, maar helaas geen reactie terug gekregen. Niet leuk om het cadeau te geven.
Spullen die je op deze site besteld worden gewoon bij Amazon besteld en zelfs door Amazon bezorgd dus die kan je net zo gelijk zelf bij Amazon bestellen
Prima service, snelle levering.
Vertaald door Google Iets bij hen gekocht en het werd eerder dan de geplande bezorgdatum afgeleverd Origineel Bought something from them, and it was delivered ahead of the scheduled delivery date
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid