facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Robert Nuse Juwelier

Robert Nuse Juwelier

Info

Wij zijn een juweliersbedrijf in het middensegment, verkoop van juwelen en sieraden, horloges en reparatie atelier.

Geschiedenis

Sieraden; Boccia, Calvin Klein, Esprit, Karma, Melano, Monzario, MY Imenso, Naiomy, Nol, Noelia Thames, R&C, Rabinovic, Spring, Stones In Style, Zinzi.
Horloges; Bering, Boccia, Breil, Calvin Klein, Calypso, Esprit, Fromanteel, G-Schock, Hugo Boss Black, Hugo Boss Orange, Michael kors, Pulsar, Rolf Cremer, Seiko, Tommy Hilfiger, Tutti Milano, TW-Steel.
Trouwringen; Alliances, Boccia, Breuning.

Adres: Spoorstraat 18, 6602 AZ Wijchen
Telefoonnummer: 0246412225
Stad: Wijchen
Route: Spoorstraat 18
Postcode: 6602 AZ



op zoek naar gerelateerd: Juwelier Wijchen Centrum, Juwelier Dukenburg, Openingstijden Jewels en Trends Wijchen, Juwelier Nijmegen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jewels & Trends Jewels & Trends 124 meter Lin helpt je met plezier in je zoektocht naar het perfecte juweel
Recensies
Altijd even fijn geholpen, erg klantvriendelijk. Mooie zaak met prachtige sieraden en ruime keuze. Erg blij met mijn nieuwe horloge en armbandje.
Erg onprettige ervaring opgedaan bij deze juwelier vandaag. Een splinternieuwe Tissot horloge afgegeven om op maat te verstellen. Na 30 min. terug gegaan om het horloge op te halen. De heer Nuse opent de verpakking zeer onvoorzichtig en volledig verkeerd, waardoor het horloge uit de verpakking valt. Hartslag 180, deed heel erg pijn!! Goed, een ongelukje kan gebeuren, we zijn tenslotte allemaal mensen. Maar; i.p.v. zich te verontschuldigen voor het ongeluk, kreeg de verpakking de schuld en dat het een slechte verpakking isoriginele Tissot verpakking. Wat een arrogantie zeg! Onbegrijpelijk! Op dat moment, heb ik mijn horloge gecontroleerd op eventuele beschadigingen na de val. Ik constateer direct krassen op de stalen band. Waarschijnlijk gebeurd tijdens het verwijderen van de schakels. Zeer onvoorzichtig en slecht gedaan door de juwelier. Zou het horloge op dat moment niet uit de doos zijn gevallen, had ik ze op hun werk vertrouwd. Hier dus nooit doen! Nog beter was geweest, als ze het eerlijk zouden hebben gezegd dat er tijdens het wisselen van de schakel krassen zijn ontstaan, maar na deze ervaring, is dit het minste wat je hier mag verwachten. Misschien is het een redelijke juwelier voor anderen, maar mijn ervaring vandaag zorgt ervoor dat ik de volgende keer volledig rechtdoor blijf lopen en hier de deur niet meer aanraak.
Mooie zaak met groot aanbod van horloges. Fijne service en vriendelijk personeel.
Wij hebben recent onze trouwringen bij deze juwelier gekocht. Zeer vriendelijke en meedenkende juwelier en we werden op een uiterst leuke manier geholpen. Zeer tevreden en wij kunnen deze juwelier dan ook zeker aanraden!
Niet mijn persoonlijk juwelier,maar dat is smaak
Ik kan me niet vinden in de recensie van dhr. Philips Thompson-Rossall. Kom regelmatig in Wijchen en ga dan altijd even kijken voor leuke cadeautjes voor mijn dochter en schoondochter en wordt altijd ontzettend vriendelijk en goed geholpen.. Zeer kundige eigenaar .. Ik vind het ook uiterst vreemd dat je om 16.55u op een zaterdagmiddag naar een Juwelier gaat terwijl je weet dat de winkels om 17.00u sluiten vind het dus zeer billijk van de eigenaar dat hij dhr. toch nog binnen wilde laten komen om hem te helpen.
Geweest 19.06.21 1655 uur. Jewelier; plant rijden naar binnen. Hij antwoord "wij zijn gesloten, maar U mag binnen komen en wat wilt U hebben "? Ik antwoorden "ik wil voor €1000 kopen ". Hij kijk dwars door mij heen en zij niets. Ik heb gevraagd: "Wil Uw geld verdienen of niet "? Hij antwoorde: Nee en sluit de deur in mijn gezicht. Mijn vrouw was erbij. Het was de bedoeling voor €1000 een gouden ketting to kopen als verrassing voor mijn vrouw. Ik heb veel zaken gedaan met een voorganger Dhr Kamps daarna met DHL v Beurden in de zelfde pand v.a 1976. Ik zal nooit meer deze pand van deze Jewelier betreden. Onvriendelijk. Nonchalant Beledigend en ongelooflijk mentaliteit Mijn advies: Blijf weg Er zijn meer klant vriendelijk Jewliers en zeer bereid om te helpen met een glimlach in Wijchen Wat een verschrikkelijk Zaken man??
Een goede juwelier met heel veel service en een ruime keuze in alle prijsklassen. Een winkel waar je je als klant nog klant voelt. Kennis van zaken en doen er echt alles aan om je tevreden te stellen.
Leuke zaak en een nóg leukere eigenaar!, GR Willy..××,kom morgen vroeg eventjes langs vóór mijn horloge .....
Gastvrij, aardig, kundig en gewoon een prettige winkel! We komen er dan ook al jaren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid