facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Robert Knops Vijver En Aquarium

Robert Knops Vijver En Aquarium

Info

De speciaalzaak met een complete (zee)aquarium en vijverafdeling op een oppervlakte van 5000M2

Geschiedenis

Robert Knops Vijver en Aquarium staat al meer dan 55 jaar voor vakkennis, service en kwaliteit. Dé speciaalzaak met een complete zoet- en zeewater aquarium en vijverafdeling op een oppervlakte van 5000M2, U kunt bij ons GRATIS parkeren. (50 plaatsen).

Het aanbod van Robert Knops Vijver en Aquarium is zeer divers. U vindt op onze website een kleine greep van de producten die wij aanbieden. Voor alle producten en persoonlijk advies verwelkomen we u graag in onze winkel.

U kunt ook bij ons terecht voor aanleg in vijver, zoet- en zeewater aquaria. Graag maken wij een vrijblijvende offerte aan huis of bij uw bedrijf.
Hierin is alles mogelijk van maatwerk aquaria tot onderhoud.

Helder water? Robert Knops vijver en Aquarium geeft u helder water garantie!

Adres: Rijksweg noord 13, 6162 AA Geleen
Telefoonnummer: 046-4742584
Stad: Geleen
Route: Rijksweg noord 13
Postcode: 6162 AA


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Recensies
Top winkel!!! Vriendelijk, mooie zee afdeling met super mooie koralen en buiten is er ook genoeg keuze. Goede informatie
Deze zaak geeft goed advies en heeft kwaliteit in huis.
Ik geef deze zaak een 1 puur om het feit dat ik er voor 120€ aan tetras heb gekocht die inmiddels al bijna allemaal dood zijn binnen nog geen week, zaak gebeld en die willen een levende vis en water waarde hebben terwijl alles in mijn aquarium goed is anders zouden er ook geen baby guppen in geboren worden. Maarja zoals ik hier al kan lezen is dit normaal om maar een kleinste manier te vinden om niks te hoeven doen qua garantie ervoor. Die dag heeft het geonweerd en hevig geregend en schijnbaar kun je dan geen vissen aanschaffen maar die worden dus wel gewoon verkocht. Ronduit associaal dit!! Wat een vieze reactie gezien het feit dat we de tetras niet eens bij de axolotls hebben gezet. Maar dit zegt al meer dan genoeg. Smeerlappen praktijk dit!
Mooie winkel. Met heel veel aanbod. Handelaar van oase. Ik ben super goed geholpen door iemand met veel ervaring. Zowel in de vijverafdeling als aqarium. Er wordt gewerkt met een spaarkaart deze geeft 5% tegoed van het aangekocht bedrag. Bij de 11de aankoop krijg je dit bedrag in de vorm van een tegoed. Waar zie je dit nog? Prijzen voor producten zijn goed.
Super vijver/aquaria zaak. Ik ben geholpen door Dimitri vandaag en gister door Kolbe, Dimitri heeft me geholpen met de opzet voor mijn aquarium kleintje van 30 liter en was erg vriendelijk en legde goed uit wat ik wanneer moest doen en wat het allemaal inhoudt. Ik vind het zelf best spannend maar door Dimitri geloof ik dat ik het kan. Al het personeel is vriendelijk, maar de jongen die ik gister aan de telefoon sprak om een afspraak te maken was nogal arrogant en dacht niet even verder en kwam niet erg behulpzaam over ik geloof Tony. Misschien had ie een vervelende dag? Maar al met al, ben erg blij met deze zaak.
Prachtige zaak. Pas allemaal nieuwe bakken voor de vissen, binnen en buiten. Verkopers hebben veel kennis en kunnen zeer goed advies geven. Heeft koi's. vijvervissen, zee aquariumvissen en zoetwater aquariumvissen. Een feest om naar toe te gaan.
Verkoper was een enthousiaste liefhebber met kennis van zaken, probeert je niets aan te smeren wat niet nodig is
Altijd goede service en mooie vissen.
Super mooie aquariumwinkel met vriendelijk personeel.
Mooie winkel. De visjes worden prima onderhoud. Er is zo veel te zien hier. Perfecte parkeerplaats. Soms kan het lang duren voor dat je wordt geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid