facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Robby's Snacks

Robby's Snacks

Info

Cafetaria - Robby's Snacks - Specialiteiten: Kipschnitzel, gehaktbal, kipsaté, beefburger, spare-rib, halve haan - Raalter ondernemer van het jaar 2009!



"We noemen onszelf een Luxe Cafetaria. Uitgebreide menukaart, veel producten komen uit eigen keuken, maaltijden, belegde broodjes, uitgebreide ijshoek met schepijs en softijs. Parkeren voor de deur."
Adres: Verheijdenstraat 1, 8101 BK Raalte
Telefoonnummer: 0572 354242
Stad: Raalte
Route: Verheijdenstraat 1
Postcode: 8101 BK


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 20:00
Dinsdag: 11:00 - 23:00
Woensdag: 11:00 - 23:00
Donderdag: 11:00 - 23:00
Vrijdag: 11:00 - 23:00
Zaterdag: 11:00 - 23:00
Zondag: 11:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: robby snacks menu, robby snacks rotterdam, robby snacks raalte menu, robby's snacks westdorp raalte, robby snacks telefoonnummer, snackbar raalte, robby snacks openingstijden, snackbar raalte station
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafetaria-Lunchroom Naplace Cafetaria-Lunchroom Naplace 354 meter Blij verrast heerlijke patat en de rest.was ook top. Aardige bezorger. Dit wordt van...
Food & Go Food & Go 943 meter Food & Go Snackbar :: (0572)-363811
Snackbar the corner Snackbar the corner 1 km Hier hebben wij eten besteld. Het eten was snel klaar en de patat was goed. De snacks...
Recensies
Ik heb hier op een warme lente dag een soort Mac flurry besteld .. MAAR DAMNNN deze was oprecht 10x lekkerder dan de maccie zelf. Het soft ijs had veel meer smaak. En als je vraagd om extra m&m's tegen bijbetaling. Kreeg ik dit gewoon gratis... 10/10 #TopTent
Eigenlijk een 7. Shoarmaschotel met lekkere Ras patat en in verhouding weinig vlees. Ook had een dressing over de rauwkost een extra ster opgeleverd. Voor het gebodene redelijk aan de prijs. Goed, vlot en zeer vriendelijk personeel, ondanks de enorme drukte.
Het eten was heerlijk!! Vooral de kipschnitzel is een aanrader. Goede service, ook nadat ik eerst gewone patat erbij kreeg i.p.v. ras patat. Deden niet moeilijk, gewoon foutje herstellen zoals het hoort. Ik ben zeer tevreden en kom graag weer een keer!!
De friet is erg lekker en van goede kwaliteit, echter zijn de porties helaas erg klein. Ik ben geen grote eter maar we moeten hier echt voor een persoon extra friet bestellen anders blijf je met honger achter. Gisteren friet gehaald voor 2 personen en we hadden allebei maar een half bordje, echt niet voldoende voor twee personen. Jammer!
Grote snackbar dus zeer geschikt om ter plekke te eten. Verder niet zo bijzonder qua aanbod. Er wordt soms wat vergeten bij de bestelling. Dit wordt dan wel snel nabezorgd.
Ik haalde hier 20-25 jaar geleden altijd de patat. Moest even testen of het nog steeds goed was. Was zeker een waardige afsluiter, nu weer terug naar noord Duitsland.
Tijdens Ribs en Blues geweest. Wat een geoliede machine. Het was echt heel druk, maar het eten was er redelijk snel en het was lekker
Snackbar/cafetaria waar ze veel zelf maken echt een aanrader vind alleen de patat op het erg ogenblik smakeloos kan aan de aardappel oogst liggen.
Je kunt er lekker zitten om te eten. Prijs kwaliteit is prima in orde. Puntje van verbetering, gelijktijdige bediening van het eten bij grote groepen, maar het was erg druk. Een aanrader.
Heerlijke Italiaanse schep ijs!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid