facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ROBBshop

ROBBshop

Info

Advies en verkoop van smarthome producten gebaseerd op draadloze en IP technologie. Specialist in Z-wave producten van oa. Fibaro en Homey.

Geschiedenis

Advies en verkoop van smarthome producten gebaseerd op draadloze en IP technologie. Specialist in Z-wave producten van oa Fibaro en Homey.

Adres: Gasstraat Oost 14b, 5349AV Oss
Telefoonnummer: 31737620762
Stad: Oss
Route: Gasstraat Oost 14b
Postcode: 5349AV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Robbshop kortingscode, Smart home hub, Smart home app, Smarthome sensor, HAshop, FIBARO, Robbshop Zigbee dimmer, ROBBshop Zigbee schakelaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Bakel en Zn. Transporten BV Van Bakel en Zn. Transporten BV 980 meter Mooi transport bedrijf.doen wat je moet doen
Heesen Yachts Heesen Yachts 2 km Word Altijd Goed geholpen/ontvangen door personeel, bewaking zeer vriendelijk.
Recensies
5 sterren voor de snelheid van leveren. Maar is iets defect dan zit de spurt er helaas niet meer in en is die snelheid verdwenen. Reactietijd op contactformulieren of mail duurt lang, of helemaal geen reactie. Jammer, en frustrerend. Ik zou maar geen huismerk dingetjes bestellen hier
Vandaag bestelt, vandaag geleverd. Heerlijk! Nieuwe site ziet er goed uit. Producten goed verpakt.
Echt top service. Mijn homecenter 3 werkte niet. Werd omgeruild en ik werd ontzorgd. Tevens nog goede tips gekregen. Bedankt Robbshop.nl
Onbetrouwbare tent. Houden verzendkosten achter bij een prijsfout en houden zich vervolgens van de domme bij het teruggeven ervan. Oppassen dus!
Fijne webshop met daarachter nog fijnere mensen. Super service. Hebben verstand van zaken en willen deze kennis delen. Hartelijk en vriendelijk in de omgang. Vandaag nog even langs geweest en gelijk perfect geholpen met koffie ;- .
Er wordt steeds vaker nageleverd, dus de voorraad is niet meer op peil. Tevens beginnen ze steeds duurder te worden...
Goede, betrouwbare webshop met zeer vriendelijke service. Warm welkom en er staat koffie klaar als je een bestelling op wil halen. Als je vragen hebt zijn ze zeker bereid om te helpen met de installatie. Top!
Voor ons bedrijf diverse domotica materialen besteld. Zeer tevreden over het advies, de levering en klantvriendelijkheid!
Bij problemen nemen ze de tijd om het op te lossen. Al meermaals goed geholpen door de jongens van RoBBshop!!
Ik dacht dat er ook een winkel was maar was webshop. Wel goed geholpen. En een demo kamer top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid