facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Robbies Beauty

Robbies biedt een totaalconcept op het gebied van uiterlijke verzorging voor zowel dames als heren en van alle leeftijden. Van Henna wenkbrauwen, Waxen, Manicure, Pedicure tot aan Acryl Nagels. In een hygiënische en ongestoorde omgeving help ik je graag verder, Benieuwd naar mijn portfolio, bekijk dan eens mijn Instagram pagina @robbies.beauty. Bel of App gerust en ik hoor graag wat ik voor jou kan betekenen.
Adres: Frans Halsstraat 6, 7471NW, Goor
Telefoonnummer: 06 45245776
ln.ytuaebseibbor@ofni
Stad: Goor
Route: Frans Halsstraat 6
Postcode: 7471NW


Recensies
Voor de zoveelste keer wenkbrauwen laten harsen en verven, super tevreden elke keer weer. Een hele lieve meid die er verstand van heeft, tijd voor je neemt en weet wat ze doet. Top!!!
Heel blij met mn acrylnagels. Kan en wil nu niet meer nagelbijten. Ziet er zeer goed en verzorgd uit. Bedankt, zeer zeker een aanrader.
Al een paar keer acrylnagels laten zetten bij Robin en ik ben er ontzettend blij mee! Echt een aanrader
Ik ben super tevreden! Vorige week heb ik bij Robin acryl nagels laten zetten met een mooie gellak. Ook heb ik mijn wenkbrauwen laten harsen en met henna laten verven. Ik kom zeker terug, volgende afspraak staat alweer in de agenda :
Heel blij met mijn nieuwe set acrylnagels! Ook weet ze altijd mijn wenkbrauwen weer erg mooi in shape te brengen! Zeker een aanrader.
Zeer professioneel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid