facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Robbie de Jong

Robbie de Jong

Info

https://robbiedejong.nl/



"Robbie staat voor succesvolle fundamentele verandering door gedachtenpatronen, emoties, beweging, verbinding, ademhaling en voeding in balans te brengen. Hiermee maakt hij mensen met stress- en burn-out klachten bewust van hun potentieel, waardoor zij zowel professioneel als in hun privéleven enorm groeien.Voor mij is het een supermooie uitdaging om je met toewijding en plezier te helpen met je broodnodige verandering.Ik ben er voor je.Een warme groet,Robbie* Persoonlijke coaching in stress en ademhaling* Workshops voor teams op locatie: Adem jezelf fit en Wim Hof methode"
Adres: Verdonckstraat 2, 5711 ER Someren
Telefoonnummer: +31634187422
Stad: Someren
Route: Verdonckstraat 2
Postcode: 5711 ER


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Met open hart Met open hart 636 meter Wat doe je? Hoe doe je dat? Waarom doe je dat? En wil je dat wel echt op die manier? ...
Marja Verboogen Howeli Marja Verboogen Howeli 718 meter Howeli: zelfstandig adviseur/hoofdagent voor Optidee Voor een leuke demo, bestellinge...
B2M - Voeding, Sport & Coaching B2M - Voeding, Sport & Coaching 794 meter B2M staat voor 2 mensen (Ben en Mindy) met dezelfde passie: jou helpen met het bereik...
Gerwin Franken Gerwin Franken 1 km high-end boutique gym gespecialiseerd in het verhelpen van blessures en pijnklachten ...
Personal Training Asten Someren Personal Training Asten Someren 1 km Personal Training Asten Someren
Recensies
Professioneel en gedreven ondernemer. Bij Robbie een WHM workshop gedaan inclusief ijsbad. Hij neemt de tijd om alles goed uit te leggen en laat genoeg ruimte voor vragen. Na de workshop voel ik me fysiek fitter, mentaal sterker en ervaar ik meer rust.
Robbie ken ik als een bevlogen mens. Hij weet veel vanuit kennis én persoonlijke ervaring en hij kan daarnaast zaken creatief verwoorden waarmee hij je kan raken. Ook schuwt hij niet om zijn eigen persoonlijke ervaringen met je te delen, wat de ander vertrouwen kan geven. Robbie werkt zeer aandachtig waarbij hij jou niet uit het oog verliest. Hij zal je nooit dwingen een stap te zetten die je niet wilt maken. Liever even wachten en het later nog eens proberen dan forceren. Tenslotte is humor ook een ingrediënt waar Robbie gebruik van maakt. Gewoon af en toe vol op lachen is heerlijk. Ik kan Bodywice zeker aanraden.
Voor iedereen waarbij het lichaam en/of de geest het even af laat weten, is Robbie de juiste persoon. Hij luistert naar je, ook tussen de regels door en leest zelfs je lichaam om zo tot een analyse te komen van de problematiek. Door zijn uitgebreide ervaring wist hij bij mij de pijnpunten snel bloot te leggen maar kwam daarna met een actieplan om deze aan te pakken, en dat is gelukt! Robbie leeft om mensen te helpen, en dat doet hij goed, zéér goed!
Robbie is een inspirerende, deskundige, sympathieke no-nonsens trainer met een missie! Hij geeft op een kalme en heldere manier les en werkt alleen met kleine groepen. Een aanrader voor wie in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht en ruimte de ademhalingstechnieken van de Wim Hof Methode wil leren en zijn grenzen wil verleggen op het mentale en gezonde vlak!
Een workshop van Robbie bijgewoond die hij gaf voor professionals en ondernemers in de sport. Leerzaam verhaal met een persoonlijke touch. Daarnaast is Robbie echt een fijne kerel!
Robbie heeft veel kennis en inzicht over ademhaling en stress. Hij is rustig in de omgang, kan goed luisteren én heeft veel ervaring. Zijn boek 'De adembijbel' is ontzettend nuttig in het dagelijks gebruik, een aanrader dus!
Robbie geeft op een prettige en super persoonlijke manier richting. Hij denkt mee, is toegankelijk en gewoon een fijne vent om om je heen te hebben. Thanks Robbie!
Robbie heeft een hele fijne en warme persoonlijkheid. Hij straalt rust uit waardoor je je op je gemakt voelt bij hem.
Ik heb Robbie leren kennen als trainer bij de Wim Hof methode workshop, en toen zijn boek uit kwam, dit meteen besteld. Fijne trainer en een goed boek!
Vanuit ontspanning en rust leert Robbie je veel over o.a. je ademhaling. Ik heb een workshop bij hem gedaan en het was een hele leuke, leerzame en af en toe koude dag.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid