facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Robbenboot m.s. Ameland

Robbenboot m.s. Ameland

Info

Unieke locatie op het werelderfgoed voor (bedrijfs) Uitjes, zeehondentochten, mini-wadlopen, dineren op 't Wad

Geschiedenis

De Robbenboot verzorgt all-inclusive (bedrijfs)uitjes op de waddeneilanden en Robbentochten vanaf Ameland

Adres: Reeweg 1, 9163 GT Nes, Netherlands
Telefoonnummer: 0519720550
ln.toobnebbor@ofni
Stad: Nes
Route: Reeweg 1
Postcode: 9163 GT



op zoek naar gerelateerd: ms zeehond ameland, robbentocht ameland prijs, robbenboot ameland terschelling, zeehonden ameland, schelpenbank ameland, robbenboot texel, robbenboot holwerd, rondvaart ameland
Recensies
Super trip, neem de zeehonden in combinatie met de schepenbank. Hele aardige kapitein en lekkere stoere waddenboot.
De kapitein heeft geen plezier in zijn werk. Je krijgt geen informatie over de bezienswaardigheden, boot is zeer verouderd. Catering is ook niet veel beter, aangebrand eten. Al met al is de robbentocht geen aanrader, 4uur op de boot zitten zonder toespraak of muziek. Wilt u echt een leuke tocht over de waddenzee ga dan met de MS. Zeehond!
Beetje oude boot en norse kapitein maar leuk om eens langs de kust te varen zeehonden te bekijken.
We zouden 13.00 uur vertrekken, maar er was geen boot. Gebeld hij zou er half 2 zijn. Helaas toen ook niet. Opnieuw gebeld, hij loog gewoon over de tijden. Gelukkig konden we via social deal annuleren. Geen aanrader dus. Zeer slecht. Mss bij de boot ernaast? Concurrent..?
Super leuk. Hele relaxte en lieve eigenaren Gewoon doen!
Leuke vaartocht en in combinatie met schelpenbank zeker een aanrader. Schip is misschien niet luxe maar dat verwacht ik ook niet bij zo’n tocht. Maar er is gedurende de tocht genoeg te zien op het Wad. Schip voldoet prima waar het voor gebruikt wordt. En voldoende catering en sanitair aan boord.
Groot schip met veel ruimte aan boord voor foto's maken. Veel zitplaatsen. Boot kan wel een verfje gebruiken.
Niet bijzonder. Boot gedateerd welke wel een lik verf kan gebruiken. Heeft als doel naar de schelpenbank en de zeehonden, meer is het niet met een klein beetje uitleg gedurende de trip.
Mooie tocht, boot beetje oud maar je kunt er lekker en prima op zitten. Aanrader
Drie uur gevaren op een vieze, verouderde boot. Het zien van de zeehonden was leuk, de schelpenbank stelde niks voor. Op het strand zelf zijn mooiere schelpen te vinden. Al met al geen aanrader, je kunt je tijd vele malen leuker besteden op het eiland. We hebben ons hier echt verveeld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid