facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rob van Neer Bestratingen

Rob van Neer Bestratingen

Info

Bestratingen Metselwerken Minigrondverzet.

Geschiedenis

Alle soorten bestrating. Metselwerken Rioolrenovatie en aanleg. Minigrondverzet Tuinaanleg en onderhoud. Kleine sloopwerken.
Alles uitgevoerd door eigen vakbekwame medewerkers met jaren ervaring.1 bedrijf voor uw Werkzaamheden 1 aanspreekpunt.



"1 Bedrijf voor meerdere diverse werkzaamheden in of om uw huis / tuin alle werkzaamheden worden door eigen ervaren mensen uitgevoerd Alle benodigde machines gereedschap zijn in eigen bezit waar mogelijk werken we met aangenomen prijzen zodat u gelijk weet wat totale kosten zijn Referenties zijn aanwezig Ondernemer sinds 30 jaar Altijd vrijblijvende offerte en adviesService voor Riool verstoppingen zie Linda's Rioolservice onderdeel van Rob van Neer Bestratingen vof of via mail [email protected] telefoon voor ontstoppen 06 20481826. Deze is wel geopend tijdens vakantieRob van Neer Bestratingen vof heeft Vakantie van 8 augustus tot 28 augustus"
Adres: Molenweg 7, 6067EL Linne
Telefoonnummer: 0626320184
Stad: Linne
Route: Molenweg 7
Postcode: 6067EL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 14:00

Recensies
Rob van Neer en zijn mensen hebben uitstekend werk geleverd. Vooraf de wensen doorgesproken en perfect uitgevoerd. Ook tijdens het werk wijzigingen in de aanpak doorvoeren om een optimaal resultaat te bereiken. Bovendien aardige en beleefde mensen.
Rob werd ons aanbevolen door onze buurman. Hij heeft goed werk geleverd. De voortuin, achtertuin en oprit zijn erg netjes aangelegd. Hij dacht ook mee met het aanleggen van stroom in de achtertuin. Ik raad hem zeker aan.
offerte vroeg aangevraagt ivm.de werkzaamheden materiaal.volgens de offerte, netjes en goed gewerkt. af en toe een klusje voor de bouwvereinging, maar ze kwamen 's avonds terug om verder te werken. chapaeu voor jullie en netjes opgeleverd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid