facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rob's Bikecenter Santos World Store

Rob's Bikecenter Santos World Store

Info

Rob's Bikecenter de gespecialiseerde Santos World Store in uw regio.
Dé winkel voor woon- werkfietsers, vakantiefietsers en andere veel-fietsers.

Geschiedenis

Vanuit hobby werk maken, dat is het begin van Rob's bikecenter. Wij werken niet vanuit een commercieel motief, maar vanuit onze passie voor fietsen.



"Rob's Bikecenter is een klein bedrijf en daardoor groot in persoonlijke aandacht. Een Santos of Idworx koop je niet zomaar. Vooraf wil je weten dat jij echt de juiste keuze maakt en een fiets koopt die helemaal bij jou past.Als mogelijk leverancier van uw droomfiets beginnen wij met luisteren waarna wij kunnen informeren over alle keuzes. Hierna volgt adviseren en het aanmeten van een topfiets van Idworx of Santos door o.a. een zithouding meting. Hebben wij genoeg informatie dan mag moet er proef gereden worden over een langere afstand zodat jij weet dat dit echt de fiets is die bij jou past.Pas daarna willen wij over bestellen praten.Inderdaad; wij zijn een fietsenmaker maar wel heel anders dan een gewone fietsenmaker. Kom ons beleven"
Adres: 's Herenstraat 3a, 3155SH Maasland
Telefoonnummer: 010-5912318
Stad: Maasland
Route: 's Herenstraat 3a
Postcode: 3155SH



op zoek naar gerelateerd: Robs bikeshop, Santos onderdelen, Pinion onderdelen, Rohloff gereedschap, Rohloff dealer Nederland, Rohloff onderdelen, Rohloff schakelgreep, Rohloff naaf kopen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Battery Bikes Battery Bikes 432 meter Ik heb onlangs mijn accu laten reviseren door battery bikes omdat deze na een klein s...
Defietsonderdelen.nl Defietsonderdelen.nl 1 km Tevreden met deze fietsenmaker!! Vriendelijk personeel en snelle service. Ze nemen de...
Recensies
Super service. Om 08:30 spontaan fiets gebracht. Schakelde nauwelijks. "Meneer, vanmiddag kunt u de fiets ophalen. Geen naam, niets gezegd. En ja hoor. Gewoon gerepareerd. Klasse !!!!
Zeer goede service! Bij een vraag naar advies over een zadel een test exemplaar thuis gestuurd gekregen om te proberen. Vriendelijke personeel en buiten gewoon goede service!
Na ruim vier jaar en 40.000 probleemloze kilometers begaf het kettingblad van mijn Santos het ineens. Dat zat eraan te komen, maar toch balen, dus Rob gebeld. Ik kon dezelfde dag komen vanuit Alkmaar, en Rob heeft riem, blad en tandwiel vervangen en ontdekte ook dat de afdichtingen van de rohloffnaaf aan vervanging toe waren en nog wat andere kleinere onderhoudsdingetjes. Ook dat werd direct opgelost terwijl ik wachtte, koffie kreeg en tips kreeg over onderhoud etc. Diezelfde dag kon ik weer fietsen, hij doet het weer als een zonnetje. Kortom zeer vlotte en vriendelijke en ook zeer deskundige service. Ik kan deze winkel van harte aanbevelen en kom hier zeker terug.
Rob's Bikecenter heeft mij heel snel en efficiënt uit een zeer frustrerende situatie geholpen. In september had ik een speed pedelec gehuurd om te kijken of het haalbaar zou zijn hiermee naar mijn werk te rijden. Dit was het geval, maar een nieuwe vond ik erg duur. Via Marktplaats vond ik een mooie gebruikte Kalkhoff speed pedelec. Een lang verhaal kort: ik wilde te graag en kocht een kat in de zak. Tijdens mijn te korte proefrit in de stromende regen had ik niet goed genoeg in de gaten gehad dat de fiets niet de kracht had die een speed pedelec zou moeten hebben. Na wat Googelen vond ik dat de motor op deze fiets, een Impulse, zeer slecht bekend staat en snel kapot gaat. Dit was bij mij ook het geval. Ik ben toen naar een Kalkhoff dealer gegaan die de motor uitgelezen en de software geupdate hebben maar niks konden vinden. De update had ook niet geholpen. Ik ben bijna een maand bezig geweest uit te zoeken wat ik met de fiets aanmoest. Na nog wat meer Googelen kwam ik op Rob's website terecht waar hij een artikel gezet had over zijn frustratie over het niet kunnen verkrijgen van losse onderdelen van deze Impuls-motoren, waarvan hij regelmatig kapotte exemplaren ziet langskomen en die hij al vaak gerepareerd had. Vaak zijn de krachtsensoren kapot. Ik heb hem per e-mail mijn verhaal verteld en hij reageerde al snel dat het verhaal hem bekend voorkwam. Hij wist mij te vertellen dat als de fiets nog in de garantie zit was het geval was, het heel makkelijk is een gereviseerde motor te verkrijgen. Gelukkig heeft de vorige eigenaar mij na mijn verzoek de aankoopnota nog gestuurd ik moest mij wel inhouden niet boos naar hem te reageren, maar ja, het was natuurlijk ook grotendeels mijn eigen schuld..... Afgelopen woensdag heb ik fiets naar Rob's Bikecenter gebracht. Hij voerde de aanvraag voor een nieuwe motor in waar ik bij stond en de volgende dag was de klus al geklaard! De fiets gaat weer als een sneltrein. Een grote dikke pluim voor Rob en zijn collega's!!
Tja wat doe je als je reeds enige tijd niet meer goed op je Santos 3+ zit, dan stap je naar Rob’s Bikecenter in Maasland en die gaat jou probleem helemaal oplossen. En ja inderdaad mijn fysieke problemen zijn met de juiste aandacht, instelling en expertise professioneel benaderd. De procedure omschrijft een aantal uren waarbij gekeken wordt naar afstelling eventueel vervanging van onderdelen. Vervolgens vinden er uitgebreide testen en evaluaties plaats. Bovendien wordt zelfs meetapparatuur mee gemonteerd die je voor een bepaalde tijd mag gebruiken om slechte fietsgewoontes naar de juiste om te zetten. Daarna volgt een evaluatie met betrekking tot de behaalde resultaten. Dit is toch wat je graag wilt; aandacht voor je problemen, zoeken naar oplossingen en evaluatie die je fietsplezier alleen maar verhogen. Kom niet met een zeur-verhaal maar met feiten waar deze mensen mee werken en waarvoor ze staan, want daar kunnen ze wat mee. De communicatie is duidelijk en helder. Heb je vragen krijg je een begrijpelijk antwoorden. Dan na een goeie halve dag moet er nog afgerekend worden. In mijn verbeelding dacht ik een fors bedrag kwijt te zijn voor de hele procedure. Echter, zeer to mijn verbazing waren de kosten in tegenstelling tot de verrichte werkzaamheden minimaal. Je kan je voorstellen hoe blij ik was toen ik daar de deur uiting. Geweldig gewerkt daarzo, sympathieke mensen ben zeer tevreden.
Al jaren onze fiets leverancier. Nu dan toch de ultieme stap gemaakt en een echte Santos besteld. Met passie geduld en groot vakmanschap een zeer uitgebreide aanmeet sessie gehad. Toch tussen door een ander stuur op de meetfiets gezet. Klein verschil met groot effect. Afstelling van zadel stuur meermalen aangepast. En dan alles overgezet op de echte testfiets van het model naar keuze. En dan zomaar een paar uur fietsen, dus echt testen en niet voor de zaak op en neer. En tot slot het ultieme genoegen de gehele afwerking zelf te kiezen . Met steeds adviezen tav gebruikswaarde , kwaliteit , duurzaamheid. Uit alles blijkt dat deze heren zelf ook echte veel fietsers zijn. Het is het verschil tussen e even een nieuwe fiets kopen en een nieuwe fiets krijgen. TOP !!
Heel goede ervaring met deze winkel met kundig personeel. Er wordt goed de tijd voor je genomen. Ik ben geholpen door Erik, een echte fietsfanaat. Na op twee verschillend uitgevoerde fietsen uitgebreid proefgereden te hebben een keuze gemaakt. De fiets wordt vervolgens helemaal naar wens gebouwd en was in mijn geval eerder klaar dan gepland. Onderweg naar huis fietsend bedacht ik mij dat het beschermhoesje voor het zadel er niet bij zat. Niets noemenswaardig eigenlijk, maar de volgende dag lag het al in de brievenbus, snel opgelost dus. Goede servies, fijne mensen. Wat mij betreft een aanrader en het extra stuk naar huis fietsen zeker waard!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid