facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rob Pluijm Fotografie

Rob Pluijm Fotografie

Info

Specialist in portret fotografie, kinderportretten, familiefoto's, zwangerschapsreportages, en portretten zowel van jongeren maar zeker ook van ouderen mensen.



"Rob Pluijm van Pluijm Fineart uit Deursen-Dennenburg Gemeente Oss maakt fotografische kunst.Als fotograaf en kunstenaar zit de kracht van zijn werk met name in de levensintentie die hij telkens centraal zet. "Een goed portret is een respectvolle weerspiegeling van de innerlijke persoon met zijn eigen zijn". Door het licht en het niets, maken dat een persoonlijkheid tot leven komt.Ook de schoonheid van de vergankelijkheid is een terugkerend thema in zijn werk dit komt met name tot uitdrukking in zijn stillevens."
Adres: Marktstraat 34, 5371AD Ravenstein (stad)
Telefoonnummer: 0486416641
Stad: Ravenstein
Route: Marktstraat 34
Postcode: 5371AD


Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Rob Pluijm Fotografie.

Ravenstein fotograaf

openingstijden, locatie, vervoer. Marktstraat 34 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Rob Pluijm Fotografie adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Rob Pluijm Fotografie. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Rob Pluijm Fotografie delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stories of life photography Stories of life photography 1 km Lieve Carolien, wat ben jij een vakvrouw! Als ik zes sterren kon geven zou je die kri...
Newbornstyle Newbornstyle 2 km We zijn gespecialiseerd in Newborn en Cakesmash fotografie! Laat uw momenten voor alt...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid