facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rob Krijgsman Watersport

Rob Krijgsman Watersport

Info

VOOR HET SCHIP DAT BIJ U PAST ...

In Drimmelen, aan een van de grootste jachthavens van Nederland vlakbij het schitterende Nationaal Park de Biesbosch, v

Adres: Marinaweg 9, 4924 AD Drimmelen
Telefoonnummer: 0162-683775
Stad: Drimmelen
Route: Marinaweg 9
Postcode: 4924 AD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JacksMarina JacksMarina 818 meter Prima bedrijf
Recensies
Uitstekende bootmakelaar. Kundige vakman. Als ik een nieuwe boot ga kopen, graag via hem.
Helaas een slechte ervaring met Rob Krijgsman. Omdat wij in verband met ons charterbedrijf in het buitenland verblijven, konden wij niet zo makkelijk persoonlijk langskomen. Wij hebben daarom wekenlang contact gezocht via telefoon en e-mail voor de aanschaf van een zeiljacht. Aangezien wij nooit een reactie hebben gekregen dachten wij dat Krijgsman Watersport B.V. niet langer in bedrijf was. Nu kijk ik op de website en blijkt de boot in kwestie ineens onder bod te zijn. Bijzondere gang van zaken.
Door familie uitbreiding werd onze Bayliner 642 Cuddy te klein en besloten we deze boot te verkopen. Aangezien onze boot in Drimmelen lag hebben we beroep gedaan op de firma Krijgsman, Drimmelen. Binnen de maand was onze boot verkocht en alles correct afgehandeld. Betere service kan je niet vinden. Hiermede willen wij Marijke en Rob nogmaals danken voor de goede samenwerking.
Vandaag mijn Sea Ray 335 Sundancer verkocht via Rob Krijgsman Watersport B.V. Zeer profesioneel, 100% begeleid en ontzorgt en bovenal binnen een week een nieuwe eigenaar gevonden. Dankjewel voor je support Rob. Prettig zaken doen met zo'n professioneel team!
Jachtmakelaar Rob Krijgsman heeft onze boot in bemiddeling genomen op ons verzoek in nov 2018. Gaf gelijk aan dat de wintermaanden moeilijke periode was, en begon zeer actief in maart 2019 om kopers te zoeken. Selecteerde erg goed, en kwam niet met " kijkers " aan, maar met serieuze poteniële kopers. Bij de tweede bezichtiging was het "raak " en verkocht in april 2019. Dhr. Krijgsman heeft als scheepsmakelaar gehele proces perfect begeleid, zoals ontvangen van de kopers, en eindafwikkeling met de contracten. Financieel perfect en zeer snel afgewikkeld. Kortom een scheepsmakelaar om aan te bevelen aan eenieder die daar een schip wil kopen en verkopen. Een man met ruime watersport ervaring. Fam. de Boon Bavaria 36/3
Rob heeft onze SO37 verkocht. De samenwerking was zeer prettig en afspraken zijn altijd nagekomen. Ik kan Rob Krijgsman aan iedereen aanraden die zijn boot wil verkopen.
Boot verkocht vandaag. Prima geregeld. Super service Als je boot verkoopt moet je zeker bij hem langs gaan. Klanten staan bij hem op nummer 1 Een Topper.
Onaangekondigd en boot bezichtigen, wat in deze tijd bijna niet meer mogelijk is, toch was het geen enkel probleem, ook al was de vraag om even een afspraak te maken, dat is pas service!
GEWELDIG TEAM ROB EN MARIJKE, ZIJ ZEGGEN WAT ZE DOEN EN DOEN WAT ZE ZEGGEN, HEB EEN BIZONDER GOEDE SAMENWERKING GEHAD, BIJ VERKOOP VAN MIJN BOOT HET JUISTE ADRES VOOR KOPEN OF VERKOPEN VAN BOOT
Heel deskundig, geeft tijd voor bezichtiging. Fijne brgeleiding. Alles prima geregeld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid