facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rob Engelaar Fotografie

Rob Engelaar Fotografie

Info

Infocus is een specialist in het vertalen van actualiteiten naar foto- en mediaproducten. Onze kracht: fotojournalistiek, (grafi)media & visuals!

Geschiedenis

Rob Engelaar (Geldrop, 1984) is een freelance fotojournalist met een werkgebied in de regio Brabant-Zuidoost. Creativiteit is een van zijn kenmerken en uit zich als sinds zijn jonge jaren. Als 10-jarige was hij al druk bezig met het ontwerpen van logo’s in het welbekende programma Paint. Dit vormde de motivatie om later de opleidingen Grafisch Management (Grafisch Lyceum Eindhoven) en Art and Economics (Hogeschool voor de Kunsten Utrecht) te gaan volgen.

Pas rond het jaar 2012 heeft hij zijn interessegebied uitgebreid met fotografie. De combinatie van techniek en creatief inzicht bleken een gouden combinatie. Al snel bleek de klik met journalistiek gevonden te zijn vanwege de dynamische werkomgevingen. Waar Rob als nieuweling begonnen is met het lukraak insturen van werk is hij inmiddels een veelgeziene fotograaf voor onder andere het ANP, Novum, Telegraaf en Omroep Brabant.

Rob heeft kwaliteit en snelheid hoog in het vaandel staan en is dan ook continue bezig met het verder ontwikkeling van deze vaardigheden. Oog voor detail en creatieve standpunten zullen de leidraad vormen voor zijn verdere werk in de toekomst.

2016 – 2e prijs Canon Zilveren Camera, nieuws nationaal

Adres: Adelaartlaan 10, 5665CP Geldrop
Telefoonnummer: 0614342948
Stad: Geldrop
Route: Adelaartlaan 10
Postcode: 5665CP


Recensies
Vakkundig fotograaf, levert snel en is daarnaast ook prettig in de omgang. Heeft ook een drone tot zijn beschikking om nét dat andere beeld te maken.
Ook hier geen zaken mee doen. Heb per abuis een fragment van een onzinnige foto wat gepubliceerd is op openbaar internet, overgenomen ter informatie voor m'n clienten. MIjnheer heeft z'n fotorechten aan het ANP verkocht en een gepeperde rekening naar mij, als zzp-er gestuurd. Zo gaat men om met de hardwerkende mede-burgers, die hun geld op een wel eerlijke manier trachten te verdienen.
Geen zaken mee doen. Per abuis een fragment van een totaal zinledige foto van deze man gebruikt in een web-artikel en in een vriendelijke zeker naïeve poging tot contact hierover, brieft meneer zonder pardon gelijk alles door naar juristen. Dat doet denken aan NSB-praktijken. Ik heb er van gewalgd en de schade die zo aan fotografen berokkend wordt is immens. Dat kwartje is bij hem nog niet gevallen. Maar we weten nu dus hoe hij zijn geld moet verdienen. Over de rug van goedbedoelende mensen, kleine visjes, omdat het wettelijk dus kennelijk kan. Wees er maar gelukkig mee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid