facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rob Claassen Aannemingsbedrijf B.V.

Rob Claassen Aannemingsbedrijf B.V.

Info

Rob Claassen Aannemingsbedrijf B.V. richt zich voornamelijk op de verbouw en nieuwbouw van woningen en bedrijfspanden. Voor al meer dan 75 jaar.

Geschiedenis

Rob Claassen Aannemingsbedrijf BV uit Bakel heet u van harte welkom.


DE KLANT EN VAKMANSCHAP:

Deze twee woorden zijn “statements” binnen onze onderneming en kunnen dan ook niet los van elkaar worden gezien. Omgang en advisering van de klant in samenhang met vakmanschap zijn de basis van het vertrouwen die er moet zijn. Immers, U bouwt niet elke dag een eigen woning of bedrijfspand.


KWALITEIT:

Misschien is dit eerste contact voor u aanleiding om met ons uw eventuele verbouw- dan wel nieuwbouwactiviteiten door te nemen. Wij willen u met alle plezier vrijblijvend van dienst zijn en komen graag bij u langs. Kijk ook even in het hoofdmenu bij “Contact”. Hierin kunt u korte vragen stellen en eventueel gegevens opvragen.


ERKEND HOOFDAANNEMER:

Rob Claassen Aannemingsbedrijf BV is erkend hoofdaannemer. Dit is een erkenning van het Nederlandse Verbond van Ondernemingen in de Bouwnijverheid ( BouwNed ). De externe instelling DNV screent ons bouwbedrijf elk jaar op zaken als organisatie, kredietwaardigheid, gestructureerde scholing van medewerkers, klachtenbehandeling, etc.

MISSION STATEMENT:

Rob Claassen Aannemingsbedrijf BV is een betrouwbare en competente bouwkundige aannemer. Wij leveren kwaliteitsvolle bouwwerken af binnen de afgesproken termijn en prijs. Op deze manier streven wij naar duurzame relaties met tevreden klanten.


Mocht u een vraag hebben, stel ons deze dan via het menu “contact” of bel ons op telefoonnummer 0492-342075. Wij staan graag voor u klaar.


Hartelijke groeten,
Rob Claassen

Adres: Bakel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: +31 492 - 342075
Stad: Bakel


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bouwmans Grondwerken v.o.f Bouwmans Grondwerken v.o.f 1 km Grond- en sloopwerk, bestratingen en rioleringsaanleg
Recensies
Volstrekt onbetrouwbare partij met ernstige tekortkomingen! Let op als je overweegt met deze partij zaken te gaan doen. Je zult een rollercoaster meemaken van ongelooflijke discussies, ernstig gebrekkige kwaliteit, niet nemen van verantwoordelijkheden, niet reageren op communicatie, vele meetfouten, continue verwijzen naar anderen, zoals de architect, of onderaannemers etc. Wel 10% aannemersvergoeding incasseren voor risico en winst, maar problemen niet oplossen. Ik nodig iedereen uit bij mijn woning te komen kijken wat voor broddelwerk wordt geleverd alvorens je met deze aannemer zaken doet. Beter is gelijk om te kijken naar een andere partij.
Vriendelijke mensen....jammer alleen dat: * er matig wordt gereageerd op verzoek tot contact * een fout wordt opgelapt maar niet aan de basis wordt opgepakt * uiteindelijk het oorspronkelijke probleem weer boven komt drijven * je tegen die tijd de boodschap krijgt: "het is verjaard, we doen er niks meer aan, zoek het maar uit" Uiteindelijk sta je met lege handen ondanks dat je fatsoenlijk betaald hebt voor een product dat uiteindelijk dus NIET fatsoenlijk geleverd is.
Korrekt bedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid