facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roam Special Cycles

Info

Roam Special Cycles bv

Geschiedenis

Fabricant van fietsen voor minder valide en invalide mensen.

Adres: Buitenkamp 20, 5321 KB Hedel
Telefoonnummer: +31735997251
Stad: Hedel
Route: Buitenkamp 20
Postcode: 5321 KB



op zoek naar gerelateerd: ROAM racefietsen, Roam Handbike handleiding, E-bike voor rolstoel, Handbike bakfiets, Roam Rider met zitje, Handbike kopen, Roam dealers, Connect aanhanger
Recensies
Een bedrijf dat zo ingericht is voor mensen met een beperking maar ook de werkruimtes zijn zeer ruim ingericht de monteurs en klanten kunnen zich zo vrij bewegen.heel vriendelijk en behulpzaam personeel.
Super service in deze mooie zaak. Er werd echt heel goed de tijd genomen om de handbike van mijn echtgenote passend te maken. Echt top!
Moeten best ver rijden om hier te komen, maar dat was het helemaal waard. Mijn handbike ziet er geweldig uit. Ik ben heel goed geholpen en kon ook echt alles vragen. Zeer vriendelijk en we kregen een leen rolstoel mee om even te gaan lunchen in den Bosch. Kortom hele goede service!
Ze hebben mijn handbike op maat gemaakt Helemaal super
Prima vakmensen bij ROAM, deskundig, prima advies, en veel voorraad, geen betere Raad als veel voorraad. Allerlei ketting soorten, lampen en wielen,accu,s etc etc en mooie machines. Voor de derde keer ben ik er nu geweest in al die jaren met de Invalide Bike van mijn dochter, maar altijd een vriendelijk luisterend oor en prima telefonisch kontakt Vakkundige medewerkers met passie. Peter Haans. Krommenie
Supermooie handbike, hele fijne service van, in het bijzonder, Bart! Bedankt jongens, echt top!!
Wat een mooi bedrijf! Super vriendelijke en kundige mensen. We werden door een vriendelijke dame ontvangen. Vervolgens heeft Jeroen voor al onze aanpassingen gezorgd. We kregen voldoende uitleg en er was veel ruimte en begeleiding bij het oefenen met de nieuwe spullen. Ook hielp men, heel fijn en voorzichtig mee om de hand-bike in de auto te leggen zodat we deze op een veilige manier konden vervoeren. Goede adviezen voor in de toekomst. Erg fijne zaak om te komen, ik heb m'n ogen uitgekeken!
Superservice! De monteurs nemen alle tijd om de handbike helemaal goed op maat te maken, zodat je er zo optimaal mogelijk gebruik van kunt maken. Lengte van de krenken, hoogte van de armslag en de hoogte van de stang waarin de handbike bevestigd wordt: overal wordt rekening mee gehouden. Ik ben er heel blij mee!
Geweldige service. De handbike is perfect. Dank jullie wel
Wat een super bedrijf om je rolstoel aan te passen of zeg maar uit te breiden met een Ebike. Mooie grote zaak, waar ze voor elk probleem een oplossing hebben. Fijn personeel wat op een rustige manier je uitlegt hoe je met je rolstoel en Ebike om moet gaan! Een aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid