facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roadz Wonen

Roadz Wonen
Adres: Westeresch 1-5, 9301 ZW Roden, Nederland
Telefoonnummer: 050 305 0271
Staat: Drenthe
District: Noordenveld
Stad: Roden
Route: Westeresch
Huisnummer: 1-5
Postcode: 9301 ZW


Openingstijden

maandag: 13:00–18:00
dinsdag: 10:00–18:00
woensdag: 10:00–18:00
donderdag: 10:00–18:00
vrijdag: 10:00–18:00
zaterdag: 10:00–17:00
zondag: 13:00–17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Vries XL Tuinmeubelen De Vries XL Tuinmeubelen 521 meter We hebben een ovale tuintafel met 4 bijpassende tuinstoelen gekocht bij De Vriss XL T...
Recensies
Geweldige zaak waar ik gericht doorheen moet lopen. Zoveel leuke, bijzondere, unieke producten, ornamenten voor je huis. Niet goedkoop maar hier vind je de bijzondere meubels wat zich onderscheidt. Vriendelijk personeel, die vragen jou te helpen, maar ook helemaal oké zijn als je alleen door ze zaak wilt struinen.
De eerste keer alleen maar rond gekeken, was geen probleem. Kregen wel koffie aangeboden. De dag er op weer gegaan en toen gekocht, goed voorgelicht, groot assortiment, prijs redelijk, prima geholpen en weer een heerlijke kop koffie.
Super leuke winkel.We werden ontvangen met een drankje en een hapje. Super leuke personeel en erg vriendelijk en behulpzaam.Prachtige meubels .
Mooie winkel. Slecht personeel. 3 jaar geleden voor het eerst geweest. We werden toen niet begroet of aangesproken nadat we duidelijk oogcontact hadden gezocht en vragen hadden over een meubel. Waarbij ze prompt de andere kant opliep toen we haar wilden benaderen. Waarop we toen zijn weggegaan. Vandaag weer geweest met een vriendin. Bij het kijken naar een wandmeubel komt mijn been lichtelijk in contact met een salontafel en ik ervaar een trekkend gevoel. Naar beneden kijkend zie ik dat mijn broek is beschadigd en de splinters steken eruit. Na het winkelpersoneel opgezocht te hebben wordt er wat gezucht en wil ze meelopen naar de desbetreffende tafel. Mevrouw praat alleen over het feit dat dit nou eenmaal het materiaal is en dat dit is waar klanten voor kiezen als ze het kopen. Waar ze bij staat trek ik nog een splinter uit mijn broek en ik geef aan: kan me niet voorstellen dat het de bedoeling is dat winkelende klanten met splinters in de broek naar huis gaan door jullie producten. Nog wat gemompel en mevrouw loopt weg. Geen excuses niets. Ze zullen me vast niet missen, maar ik kom niet meer terug.
Wat een mooie winkel, leuk om dit eens te bezoeken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid