facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RoadVip b.v. Original Camper Vans

RoadVip b.v. Original Camper Vans

Info

ROADVIP verzorgt de KOOP & VERKOOP en de HUUR & VERHUUR van BUSCAMPERS.

Geschiedenis

Open new roads

Heerlijk relaxed reizen in een luxe buscamper. Ontspannen op vakantie zonder stress over volgeboekte hotels of campings waar het laatste plekje net weg is. Altijd uw eigen bed, keuken en toilet bij de hand. Lekker cruisen over de wegen die u zelf heeft uitgekozen. Routes waar u een beetje kunt doorrijden en snel op uw bestemming aankomt. En dat alles met veel meer comfort aan boord dan in een gewone auto. Klinkt niet gek toch? Iedereen wil weleens met een buscamper op pad.

Wat is een buscamper?

Een buscamper is een camper in het formaat van een bestelbus. U kunt er rechtop in staan en languit in liggen en beschikt over alle voorzieningen die u gewend bent van een reguliere camper. Zoekt u zo’n soort camper voor een vakantie, een lang weekend of een roadtrip? Dan bent u bij ROADVIP aan het juiste adres.

Koop, verkoop, huur en verhuur

Wij verzorgen de koop en verkoop en de huur en verhuur van buscamper. De camperbus waar je geen E achter B nodig hebt, maar die je snel van A naar B brengt. Dus geen gedoe meer met tentstokken, maar direct comfort en gezelligheid. U ontvangt daarbij onze speciale, luxe service voor een onvergetelijke glamping-vakantie.

Huur een 4x4 pick-up voor nog meer avontuur

Spreekt het concept u aan, maar gaan uw gedachten toch uit naar iets meer avontuur? Geen probleem bij ROADVIP. U huurt bij ons een 4x4 Amarok pick-up met daktent en een off-road tenttrailer of vouwwagen en vindt de nog niet gevonden paden. Dat is avontuurlijk op vakantie gaan. Er zijn geen slechte wegen of slecht weer, alleen verkeerde voertuigen en outfits.

Ervaar de echte beleving van vrijheid en ontdek nieuwe wegen.

HAVE A NICE ROADTRIP

Producten

Verkoop Buscampers
Verhuur Buscampers
Verhuur van uw Camper
Verhuur van 4x4 + tenttrailers



"ROADVIPIs opgericht door Siebren van der Weide en Wim Brandsema. Wij zijn twee enthousiaste Drenten met de nodige kampeer- en camperervaring. Door de jaren heen hebben wij ook meermaals ondervonden hoe het is om klant te zijn bij een camperbedrijf. Dat viel niet altijd mee. We dachten vaak dat de dealer best wat blijer zou mogen zijn met zijn klanten. Herkent u dat? Als ervaringsdeskundigen weten we dan ook heel goed wat wij als klant willen ervaren. Wij weten dat het beter kan. Daarom zijn we met ROADVIP gestart. Bij ons kunt u terecht voor het huren of kopen van buscampers. Bij ROADVIP willen we u als klant het gevoel geven dat u als een VIP op vakantie gaat. De klant is koning, ook in de wereld van de campers en de buscampers. KING OF T"
Adres: Meulenakker 8c, 7841 EP Sleen
Telefoonnummer: 0591764321
ln.pivdaor@ofni
Stad: Sleen
Route: Meulenakker 8c
Postcode: 7841 EP



op zoek naar gerelateerd: roadvip b.v. meulenakker sleen, camper huren drenthe, camperverhuur sleen, camper huren sleen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf van der Weide Autobedrijf van der Weide 142 meter Auto gekocht , niet de hoofdprijs betaald ! Een zeer vriendelijke verkoper , een lekk...
Unikeur, onafhankelijke aankoopkeuring auto's Unikeur, onafhankelijke aankoopkeuring auto'... 143 meter De onafhankelijke auto-aankoopkeuring/occasionkeuring. Wat gaat het worden? Een goede...
Ronic auto's Ronic auto's 225 meter Mijn laatste auto gekocht, blij mee
Recensies
Op 20 juli jl. mocht ik mijn camperbus ophalen. Alles was netjes voorbereid dus afleverklaar ! Er is alle tijd genomen om er een feestje van te maken. De achteraf ontdekte mankementjes de camper was immers 5 jaar oud worden binnenkort netjes onder garantie verholpen. Ik ben er stikblij mee en heb er al ruim van genoten. Verheug me al op het volgende seizoen !
Prettige ontvangst en uitgebreide informatie over de mooie buscampers. Geen opdringerig glad verkoop verhaaltje maar gesproken met een liefhebber van het camper leven
De eerste camper ervaring was het huren van een camper bij Roadvip. Is het iets voor ons? Is het reizen met een camper überhaupt aangenaam? Is het de moeite waard te investeren? Een aantal beurzen verder en een fiks aantal dealers verder terug bij het begin. Het advies, tips maar ook de eigen praktische camper ervaring maakt dat er een vertrouwd gevoel ontstaat. Geen gebakken lucht. Inmiddels zijn wij trotse eigenaar van een mooie buscamper. De aanschaf en begeleiding was top en mocht er alsnog nog iets over het hoofd zijn gezien dan wordt ook dit netjes afgehandeld.
Top service en naar volle tevredenheid onze camper afgeleverd. We zijn er blij mee. Bedankt Siebren en Wim. Jullie zien ons vaak langskomen en soms aankomen.
Een fijne en heel gezellige showroom, met een ruim aanbod van mooie buscampers. Wim en Siebren zijn deskundige en uiterst vriendelijke mensen die snel reageren op vragen via mail en Whats-app. Een aanrader!
Camper gehuurd bij ROADVIP. Zeer compleet, alles goed voor elkaar. Vooraf duidelijke uitleg en instructie en een uitgebreide handleiding mee. De eerste ervaring met het huren van een buscamper was meteen een hele positieve!
Ben je van plan een buscamper te huren, ga dan zeker bij Roadvip langs! Voor ons was dit de eerste vakantie met een camper. In het begin natuurlijk spannend, want je wil met een zeker gevoel op weg. Vanaf het eerste moment dat we binnen liepen bij RoadVip, kregen we een goed gevoel en besloten we hier voor drie weken een camper te huren. De camper is met complete inventaris ingericht. Van een wasknijper tot een luxe campingstoel: aan alles is gedacht. Ook het contact verliep snel en gemakkelijk via de mail als via WhatsApp. Met heel veel plezier hebben we met de Malibu camper een mooie reis gemaakt. Het zal daarom vast niet lang duren voordat wij de camper weer meenemen op onze volgende roadtrip! Wim, Siebren en Jeroen, nogmaals bedankt!
Goede service en prachtige mooie buscampers voor verhuur en natuurlijk ook verkoop
Afgelopen juni een buscamper gehuurd bij Roadvip. We werden zeer vriendelijk ontvangen en alles werd netjes uitgelegd. Het was voor ons de eerste keer met een camper op pad en we zijn erg blij dat we de keuze hebben gemaakt om deze hier te huren. Heel klantvriendelijk, ga zo door! Wij komen zeker terug!
Prachtige roadtrip gemaakt van noord Groningen naar uiterst puntje zuid Limburg in een luxe Van. Compleet ingericht ..douche toilet inderdaad alleen je kleding en beddegoed mee nemen. Top bedrijf ...alles open en eerlijk....horizon verbrede in corona tijd? Ga veilig op pad met Roadvip uit Sleen!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid