facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RoadsterverhuurZwolle

RoadsterverhuurZwolle

Info

Roadsterverhuur Zwolle ondersteunt en promoot de verhuur van mijn BMW Z3 op SnappCar.nl



"Blue Rent Aanhanger Verhuur Zwolle is gespecialiseerd in de verhuur van verschillende aanhangers. U kunt onze aanhangers gebruiken voor o.a. verhuizen, puin vervoeren, meubels vervoeren, motorvervoer, grasmaaiervervoer, fietsen en meer.We werken uitsluitend op afspraak. Graag even bellen, appen, mailen of via Facebook een bericht sturen en we zullen u zo snel mogelijk van dienst zijn.Team Blue Rent"
Adres:
Telefoonnummer: +31653772081
Stad: Zwolle


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autohopper Zwolle Autohopper Zwolle 6 km Ik heb al meerdere keren gehuurd bij Autohopper Zwolle en altijd goed geholpen! Aardi...
ffbusjehuren.nl ffbusjehuren.nl 6 km Helaas waren de bakwagens allemaal verhuurd, gelukkig heeft Peter van ffbusjehuren on...
Recensies
Bij Blue Rent een bouwdroger gehuurd voor een week vanwege een lekkage waar behoorlijk wat water uit weg kwam. Ik had een appje gestuurd of ik 'm snel kon huren en kon de bouwdroger dezelfde dag nog ophalen. Daar kan geen rental-bedrijf tegenop in de regio.
Na een calamiteit met veel wateroverlast belde ik of ze misschien een dehumidifier konden plaatsen. Binnen 5 minuten werd ik teruggebeld dat ze diezelfde middag nog kwamen. Wat een geweldig snelle service en ook nog voor een prima prijs! Zeer professioneel en sympathiek afgehandeld. Echt een bedrijf waar je met een gerust hart erop kunt vertrouwen dat ze alles nakomen wat ze met je afspreken. Een grote thumbs up voor dit bedrijf.
Positieve ervaring met huren van de aanhanger. Vriendelijke huurder, nieuwe aanhanger mét net en spanbanden! Bij retournering zelf op slot zetten en sleutel in kastje doen. Getuigt van vertrouwen en dat zie je niet meer zoveel in de stad. Kortom, zeer aan te raden!
Snel en duidelijk contact. Scherpe prijs voor een weekje huren van bouwdroger. Makkelijk apparaat, doet wat t moet doen.
Zeer tevreden over huur van een bouwdroger, 2 weken voor maar €80, kom daar bij een concurrent maar eens om. Prima droger, industrieel, haalde gemiddeld 20l water per dag uit de ruimte. Prima service ook, alles met WhatsApp en tikkie achteraf.
Top Service! Relatief laat gebeld om kar last-minute op te halen en kon de kar op slot achterlaten. Aanrader, kar in goede conditie.
Vriendelijk te woord gestaan en aanhanger was netjes en schoon. Was ook gedacht aan net om af te dekken en een verloopstekker. Prima service en zeker aan te raden.
Goedkoop, vriendelijk en flexibel. Bouwdroger past in een kleine auto.
Goede prijs, makkelijk reserveren via whatsapp en vriendelijk geholpen.
Afgelopen zondag gebruik mogen maken van de topservice van Blue Rent/Lorenzo. Duidelijke afspraken en fijne communicatie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid