facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roadsleeper.nl

Info

Omdat de Roadsleeper nog niet veel voorkomt in Nederland en België .Willen wij graag meer mensen kennis laten maken met deze heerlijke manier van kamperen. De roadsleeper is de meest comfortable en compacte camping en cargo aanhangwagen in een!



"Shuttersdiscount is een energieke organisatie gespecialiseerd in maatwerk shutters. Wij hebben alles in eigen beheer d.w.z. wij ontzorgen u van A tot Z, Wij leveren onze maatwerk shutters rechtstreeks zonder tussenhandel aan de consument, groot prijsvoordeel daarnaast hebben hotels, vakantieparken en diverse designers & stylisten ,interieur architecten in zowel binnen als buitenland de weg naar shuttersdiscount.gevonden. Door onze all-inclusive-deals zijn wij een transparante organisatie.Het geven van een professioneel advies thuis of op locatie,het exact inmeten van de shutters,het verzorgen van bouwkundige Cad-tekeningen,tot aan de montage/oplevering van de maatwerk shutters is onze specialiteit."
Adres: Siloweg 128, 5222 BM 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: +31735213866
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Siloweg 128
Postcode: 5222 BM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Caravanmini, Deminicaravan, Compacte mini caravan, CAROX+, Mini caravan kopen, Mini caravan deur
Recensies
Onwijs blij met de schutters en ook zeker met de service! Alles is keurig geregeld, Roger kwam zelf inmeten, deed dat erg nauwkeurig wat veel vertrouwen gaf. Daarna de bestelling gedaan met vervolgens de levering. Kwaliteit is super, het monteren is met veel zorg gedaan! De monteur nam de tijd en werkte heel secuur en netjes. Van het begin tot het eind was alles perfect geregeld en prettig contact wanneer wij vragen hadden. Dit bedrijf is 100% zeker aan te bevelen!
Super blij met het eindresultaat. Van A tot Z alles keurig geregeld. Roger kwam inmeten, meteen na goedkeuring opdracht gegeven en de gemaakte afspraken 1 voor 1 nagekomen. Kwaliteit is super, service is meer dan uitstekend. Montageman Arno ook keurig precisiewerk geleverd. Al met al enorm tevreden. Ik ben zelf heel kieskeurig, maar deze organisatie is zeker aan te bevelen.
Na veel zoeken en reviews lezen zijn we bij shutterdiscount uitgekomen. Je kunt net als bij veel concurrenten online een offerte aanvragen, eerlijk gezegd was de prijs die daar uit kwam het laatste zetje om shutterdiscount ook daadwerkelijk uit te nodigen bij ons thuis. Zijn hele aardige mensen, ze nemen een koffer vol met samples mee waar je uit kunt kiezen, maar let op, zodra je een ander haakje, scharnier of kleurtje kiest schiet de prijs omhoog. De naam 'discount' doet het bedrijf geen eer aan, zijn net zo duur als al die andere uiteindelijk, dat weten we omdat we al een aantal offertes hadden laten maken. Maar de vriendelijkheid, deskundigheid 2 uur lang alles precies opgemeten gaf de doorslag om een bestelling te plaatsen en een aanbetaling te doen. De levertijd is heel lang, ze vertellen dat het 3 mnd zijn, maar werden er 4 moet wel sneller kunnen vinden wij. Toen we na lang wachten een keer belde om te vragen of er al schot in de zaak zat zeiden ze. Waarschijnlijk volgende week donderdag en anders vrijdag zeker wel, we bellen u maandag terug, dan weten we meer, maar die maandag geen telefoon terug gehad. Toen we dinsdag belde zeiden ze, 'ja we wilde u net bellen' het wordt 2 weken later. Dan vonden we best vervelend, blij gemaakt net een dooie mus op dat moment. Vervolgens de afspraak gemaakt voor de installatie, kregen we een email of we alvast het hele bedrag wilde betalen hadden de helft al aanbetaald. Dat is natuurlijk van de zotte, nog helemaal niks van die shutters gezien en het zijn geen tafelkleden. Hebben ook duidelijk beantwoord en uiteindelijk overeen gekomen dat we na de installatie restant zouden betalen, niks anders dan normaal. Gisteren kwamen er 2 man sterk, door shutterdiscount ingehuurde timmerlieden de shutters installeren, dit hebben ze netjes gedaan. Vooralsnog werkt alles naar behoren en gaan er natuurlijk vanuit dat dit zo blijft. Onze muur is per ongeluk beschadigd door één van die mannen, kwam hij netjes vertellen en hebben afgesproken dat onze schilder dit oplost en dat hij de kosten betaald, erg netjes. We geven 4 sterren, dit omdat de shutters mooi zijn en de mensen vriendelijk, maar omdat je aan het begin van het traject met een goedkope offerte wordt gelokt en de communicatie op einde van het traject vreemd was terug bel afspraken niet nakomen, dingen beloven en niet waar maken en de vraag vooraf alles te betalen hebben we toch ook en wat vreemde smaak aan over gehouden. Mocht er over er iets stuk gaan, wat we niet verwachten, dan gaan we een beroep doen op garantie en zal ik dit review aanvullen.
Super blij met de shutters, het Roger zelfs gelukt om op een speciale hoek shutters te plaatsen. Ingemeten shutter pasten precies, het ziet er erg strak uit THNx voor alles
Erg slecht. Had ik maar het dubbele uitgegeven. Lijm waarmee de schutters aan de grond vastzitten, laat los. Gaan niet meer dicht, vallen dan vanzelf weer open. Zelfs al heb je een klacht, geen gehoor, niet terugbellen. Ik ben 3 maanden bezig geweest om een afspraak in te plannen zodat 1 van de vele klachten nog binnen de garantie tijd gerepareerd kon worden. Maar 1 jaar garantie, exact na 1 jaar valt het bijna uit elkaar. Weggegooide 5000euro, zonde. Dit nooit meer, een afrader; Shutterdiscount.
Shutters discount heeft ons van a tot z erg goed geholpen. Tip: We merkten na het aanvragen van offertes bij verschillende partijen die eerst goedkoper leken dat de kosten achteraf hoger werden door kleine lettertjes. Bij shuttersdiscount hier geen last van gehad door de allinclusief deals. Aanrader!
Aan elk detail is aandacht besteed. Inmeten gaat zeer nauwkeurig en er is op de website veel informatie terug te vinden zodat ik vooraf al een goed idee had hoe het traject zou lopen. Shutters zijn net en zeer degelijk. Aanrader!
Onlangs shutters aangeschaft bij Shuttersdiscount. Top service, snelle installatie en super vriendelijk personeel. Ik zou het iedereen aanbevelen.
Super kwaliteit, en zo netjes geïnstalleerd!! Heel blij mee! Aanrader!!!
Goede kwaliteit en geweldige service! Erg blij met het resultaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid