facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roadhouse driftteam

Roadhouse driftteam

Info

Roadhouse is een driftteam bestaande uit drie rijders en een team die van alles regelt omtrent Foto's, reclame en film.



"Auto Ruyne is al jaren een begrip in de regio en vertegenwoordigen al meer dan 50 jaar het merk Toyota. In 2022 is daar het merk Suzuki aan toegevoegd. Sinds 1 februari 202 heeft Ruyne Hoogeveen een andere naam gekregen: ADG Hoogeveen.De kleinschaligheid van de bedrijven en de betrokkenheid, vrijheid en zelfstandigheid van de medewerkers dragen positief bij aan het realiseren van onze visie, toonaangevend te zijn in beleving. Door onze persoonlijke benadering voelt u zich snel thuis. De koffie staat voor u klaar, of u nu komt voor onderhoud, aanschaf of een gezellig praatje."
Adres: Hoofdstraat, 7901JT Hoogeveen
Stad: Hoogeveen
Route: Hoofdstraat
Postcode: 7901JT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Basement Kickboxing The Basement Kickboxing 1 km Ik kom hier voor massages. Hele goede ervaringen. Kundig en hoge inzet! Betrokkenheid...
Recensies
Wij hebben vanuit Rotterdam "online" een Toyota Aygo 2018 Automaat gekocht Dat was eerlijk gezegd wel spannend maar Toyota Ruyne heeft serieus alle verwachtingen overtroffen De Toyota Aygo verkeerd in nieuwstaat 1ste eigenaar compleet met onderhoudshistorie en werd vervolgens met een trailer voor de deur afgeleverd incl. een grote doos Merci Bij Toyota Ruyne voel je je als klant gewaardeerd en daarom deze 5 sterren review
We moesten er een eind voor rijden vanuit Brabant maar voor goede service en een heel warm welkom hadden wij dat heel erg over. Ontzettend blij met mijn nieuwe auto! Nogmaals dank Auto Ruyne BV in Hoogeveen, voor de goede service en fijne communicatie!
Top bedrijf! Ik ben er al jaren klant en de service is nog van ouderwetse kwaliteit. Je bent er ook duidelijk geen nummer als je door iedereen met een 'Hey Leo' word begroet. Ik hou daarvan, ik heb een hekel aan 'u'. Fijne baliemedewerkers, monteurs en verkopers. Deze maand een mooie RAV4 AWDi gescoord en een mooie eerlijke prijs voor de ingeruilde C-HR gehad.
In 1 woord "uitstekend"! In mijn beleving is Auto Ruyne zeer klantvriendelijk, reageren snel en correct, denken met je mee en leveren een auto subliem af! Ik heb hem nog maar net maar beleef, tezamen met het gezin, al veel rijplezier met mijn Toyota Corolla zie foto's Dit heb ik te danken aan Auto Ruyne en het team, toppers zijn het!!
Vriendelijke verkopers denken met je mee auto gekocht in Hoogeveen en ze kwamen gelijk met het voorstel om de nieuwe auto te brengen en de oude weer mee toenemen Naar waalwijk.
Nou, heb er net een Rav4 aangeschaft. Het hele traject was dik in orde. Maar, toen ze al verkocht hadden en alleen nog maar hoefden op te leveren, werd het nog aardiger. Alles was heel relaxed, Weer even rijden in de wagen om te wennen aan de automaat De verkoper, Lars, ruimde daarvoor echt alle tijd in. Gaf ook een inzicht over de aanpak van Toyota Europa. Dat was indrukwekkend. Maar nog leuker, ik zou ook mogen rijden in een waterstof wagen. Puur vanwege mijn belangstelling voor het prachtige ex en de techniek erachter. Duur op het eerste oog, maar gezien de vernieuwende techniek eigenlijk goedkoop. Nog niet echt praktisch, maar mogelijk echt toekomstmuziek. Een ervaring op zich dat kopen bij Auto Ruyne. Groetjes, Wolter
Een top-bedrijf met veel aandacht voor de klant. Men denkt mee, kan maatwerk leveren en afspraken worden nagekomen. Bij dit bedrijf is er geen verschil tussen klant worden en klant zijn. De service blijft accuraat en attent. Aanrader!
Superblij met mijn Suzuki Ignis! Het warme ontvangst, de persoonlijk aandacht en de vriendelijke medewerkers die echt de tijd voor je nemen zijn top! Daar kunnen autodealers in de randstad nog ‘ns van leren! Dankjewel Aron, en Robert voor het afleveren van mijn auto in Nederhorst den Berg. Wat een service!
Heel erg fijne aankoop gedaan bij Aron. Ik kwam voor een 2e hands toyota aygo die ik online had gezien. Ze hadden hem meteen voor me gereserveerd. Hele fijne aankoop, eerlijke en oprechte mensen. Bedankt Aron!
Een heel goed georganiseerd bedrijf waar je ook nog eens vriendelijk en eerlijk behandeld wordt. Bij de aankoop van een auto heel goed begeleid en dat t/m de oplevering. Kan deze dealer ten zeerste aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid