facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RMU

RMU

Info

De RMU is een actieve, professionele organisatie die werkt vanuit een bijbelse visie en opkomt voor uw belangen. Een vakorganisatie met eigen specialisten op alle terreinen van werk en arbeidsrecht. De RMU staat graag voor u klaar!



"Werk je vanuit je drive, je talenten en je capaciteiten? Dan maak je jezelf, je team en je baas blij met jouw creativiteit en inbreng! Leer van feedback, groei in je functie en denk na over jouw impact in je werk en omgeving. Door te kiezen voor de RMU, neem jij verantwoordelijkheid voor je loopbaan. Ook steunen wij je om naar je werk te kijken vanuit je christen-zijn."
Adres: Plesmanstraat 68, 3905 KZ Veenendaal
Telefoonnummer: 0318543030
Stad: Veenendaal
Route: Plesmanstraat 68
Postcode: 3905 KZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: RMU werkgevers, RMU Pluskaart, RMU kennisbank, Rmu magazine, RMU Week van het Leven, RMU loopbaanbegeleiding, RMU cursussen, Petitie tegen QR-code tekenen
Recensies
Slecht advies gekregen en ook nog €100 achteraf moeten bijbetalen.
Perfecte vakbond. Niets te klagen. Al een aantal keer advies gevraagd. Zowel telefonisch als via de mail. Je krijgt altijd uitgebreid advies.
Slechte vakbond, brief ter opzeggen gestuurd op 25 oktober, 6 november een email gestuurd waarom ik nog geen bericht heb gehad van opzegging. blijkt de brief niet te zijn aangekomen. Krijg je te horen dat de per 1-1-2021 wordt opgezegd. Het geeft zich uit voor christelijke organisatie, ik noem het pure diefstal.
Prima vakbond. Altijd bereikbaar voor vragen en snel antwoord
Super goed geholpen door Bert van den Bosch! Tevreden!
Weinig gebruik van gemaakt. Maar de enkele keer dat ik wel een vraag had altijd snel geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid