facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RM Motortechniek

RM Motortechniek

Info

RM Motortechniek hét adres van midden-nederland voor onderhoud, reparatie en revisie van alle europese en japanse motoren.



"Verkoop, onderhoud, reparatie, revisie en restauratie van motorfietsen. Gespecialseerd in alle japanse en europese motormerken.Leverancier van alle denkbare onderdelen en accessoires voor uw motorfiets."
Adres:
Telefoonnummer: 0646196486
Stad: Rhenen


Recensies
Onderhoud laten doen voor mijn Honda cbr uit '91. Nette service, had een probleem met mijn accu en thuis ophalen was daarom geen probleem. Daarbij nette prijzen en extra werkzaamheden allemaal in overleg. Mijn inziens hele nette service door een vakman met verstand van zaken. Dit is voortaan mijn standaard onderhouds adresje .
Heel fijn zaakje! Ben er eerder geweest voor kleppencontrole voor de motor en ik kwam laasts met de vraag of hij het leuk vind om een 50cc honda zoomer blokje te reviseren, hierbij gaf hij aan dat hij alleen met originele parts van honda wilde werken en daar was ik heel blij mee! Het blokje loop nu heerlijk! Een goede man die weet waar hij het over heeft!
Top motorzaak. Al een aantal keren langs geweest, Rick heeft me altijd goed geholpen en heeft altijd oog voor de klant. Aanrader!
Super motorzaak! De eigenaar toont interesse en heeft duidelijk veel verstand van motoren. Goed advies en schappelijke prijzen.
Nette zaak vriendelijk personeel. Acceptabele prijzen en eerlijk advies. Als ik daar in de buurt woonde werd dit mijn favoriete no nonsens werkplaats.
Het bedrijf waar jij je motor in onderhoud wilt hebben, vakkundig, snel en correct. Prijs kwaliteit is 100%!
Top expertise op zowel moderne als klassieke motoren, nog een echte vakman die verstand heeft van zijn vak, en die dit met liefde doet.
Je motor wordt hier goed onderhouden voor een schappelijke prijs. Het betreft een eenmanszaak en de koffie is er dan ook niet. Die moet je thuis drinken
Bij RM Motortechniek een mooie Vstrom gekocht! Fijn zaken doen. Een klein defect werd snel en zonder gedoe gefixt. Kortom, fijn bedrijf wat ik kan aanbevelen.
Mooi klein bedrijf. Met passie en kunde wordt daar gewerkt aan jouw motorfiets. Eigenaar, monteur en verkoper zijn 1 persoon die een hart voor motorfietsen heeft. Super.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid