facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RKDmedia

RKDmedia

Info

RKDmedia, het reclame bureau uit de regio Eindhoven, dat streeft naar een volledige verzorging van grafische en interactieve producten voor ondernemers.

Geschiedenis

RKDmedia, het reclame bureau uit de regio Eindhoven, dat streeft naar een volledige verzorging van grafische en interactieve producten voor ondernemers.



"RKDmedia is sinds 2004 gevestigd in gemeente Cranendonck. Door vanaf het prille begin te blijven investeren in kennis is RKDmedia in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevend internetbureau in de regio.Vanaf december 2020 is RKDmedia ook gevestigd in Berg en Terblijt regio Valkenburg / Maastricht waardoor wij een groot aantal klanten rechtstreeks kunnen bedienen in de regio Zuid-Limburg"
Adres: Ereprijsstraat 2, 6026 AS Maarheeze
Telefoonnummer: 0031 495 59 35 51
Stad: Maarheeze
Route: Ereprijsstraat 2
Postcode: 6026 AS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Recensies
Ik heb al met heel wat bureaus mogen samenwerken. Vanuit mijn opdrachten bij oa. Douwe Egberts, Friesland Campina, Coca Cola en Efteling. Bijna altijd waren dat lange stroperige trajecten. Waarbij zowel de opdrachtgever als het bureau lange werklijnen hanteerden die over vele schijven moesten worden goedgekeurd. Sinds ik zelfstandig ondernemer ben werk ik al samen met RKD Graphics uit Maarheeze. Ron is zowel de eigenaar, als het creatieve brein. Dit zorgt voor korte lijnen en snelle opleveringen. Wij werken nu samen met bureau EDHV uit Eindhoven. Zij zorgen voor een perfecte briefing zodat ron razend snel kan opleveren. Onze laatste site is vrij complex. Maar er waren slechts 2 korte correctieronden nodig om hem 100% top online te krijgen. Ik kan Ron en RKD graphics daarop van harte aanbevelen. Als is het alleen maar omdat Ron 27/7 bereikbaar is en zeker niet moeilijk doet over een uurtje meer of minder. Jeroen Veldkamp CoffeeLab UC BV Eindhoven
Onlangs heb ik RKDmedia mijn visitekaartjes laten ontwerpen en afdrukken. Ron, de eigenaar, heeft eerst enkele concepten gemaakt en hierna na overleg de uiteindelijke kaartjes gemaakt. Ron kijkt niet op 5 minuten meer of minder en werkt en heeft voor schappelijke prijs mooie en moderne visitekaartjes voor me ontworpen.
Vorig jaar onze website gehackt. Er moest snel iets gebeuren. RKD media gebeld en zij hebben binnen een week onze oude website overgezet naar een nieuwe website. Een gebruiksvriendelijke site die wij makkelijk zelf kunnen beheren. Maar komen we er een keer niet uit [wij zijn namelijk digibeet :-] dan kunnen we altijd een beroep doen op RKD media. Ze lossen persoonlijk én toch professional onze digitale problemen op en antwoorden snel op onze vragen gesteld via email, telefoon of zelfs via Whatapp. De mensen van RKD media daar kun je echt op vertrouwen!
Mijn ervaring is erg positief. RKDmedia heeft de huisstijl van mijn onderneming gemaakt. Ze denken goed mee, zijn betaalbaar en komen met meerdere leuke ontwerpen. Kortom een aanrader.
IK schrik van alle positieve berichten hieronder!! We zijn al enige tijd aan het proberen om over te gaan naar een ander bedrijf. We hebben in alle jaren alleen maar ellende met dit bedrijf gehad. Nooit reageren op telefoontjes en mailtjes. Wel dikke facturen sturen. We hebben nu per direct opgezegd om te gaan verhuizen naar een andere beheerder. Omdat we in een mail gestuurd hebben "per direct" geeft hij de wachtwoorden die we nodig hebben om over te gaan naar het andere bedrijf ook niet meer vrij. We hebben immers "per direct" opgezegd is zijn antwoord hierop..... Ik noem het kinderachtig en ERG onprofessioneel, maar we zijn niet anders gewend. Nu dus zoeken naar een oplossing!!
Ron heeft voor ons de laatste jaren al meerdere opdrachten gedaan waaronder: websites, huisstijlen en drukwerk voor verschillende doeleinden. Altijd een super resultaat en 200% klanttevredenheid.
Onze ervaring met RKD media zijn zeer positief . De samenwerking is goed verlopen en er werden leuke ideeen aangedragen. Verder was er een snelle reactie en een goede service. RKD media is zeker een aanrader. Haarmode Nouveau.
Website zeer snel opgeleverd en ook bij vragen snel reactie en geode service.
Fijn bedrijf, snel reactie bij vragen, erg behulpzaam.
Duidelijk, compleet en meedenkend
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid