facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RJ Music

RJ Music

Info

RJ Music is een bedrijf uit Apeldoorn dat zich specialiseert in de verhuur en installatie van licht, geluid en video.

Geschiedenis

Professionaliteit in communicatie en techniek heeft ons laten uitgroeien van drive-in show tot productiebedrijf. Met een jong, enthousiast en creatief team weten wij altijd weer iets anders neer te zetten, tot grote tevredenheid van uiteenlopende opdrachtgevers. RJ Music is inzetbaar voor alle facetten binnen de audiovisuele markt. Of het nou gaat om een bruiloft, presentatie, een compleet evenement, losse verhuur, verkoop en/of installatie wij denken graag mee en voeren graag uit.

Adres: Ugchelseweg 175B, 7339 CH Ugchelen
Telefoonnummer: 0558435161
Stad: Ugchelen
Route: Ugchelseweg 175B
Postcode: 7339 CH


Recensies
Zeer tevreden over het meedenken en het uitvoeren van live verbinding met Australië tijdens de uitvaart. RJ Music Show Equipment heeft alles zeer professioneel geregeld zodat wij er geen omkijken naar hadden.
Fijne communicatie, flexibel en een team vol harde werkers. We hebben erg fijn samengewerkt!
Goeien service en top kwaliteit en gezzelig jongens
Top Apparatuur gehuurd voor een sweet sixteen tuin party.. Vrolijke, aardige werknemers, top apparatuur die naar wens wordt geïnstalleerd, afgesteld en daarbij een goede uitleg krijgt. een echte aanrader !!
Zeer vriendelijk en professioneel uitgevoerd de werkzaamheden.
Enthousiaste jongens met goede spullen. Een aanrader!
Louter professionals die meedenken. Heel fijn .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid