facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rivièra Maison

Info

Riviera Maison Den Haag is een Flagship Store van interieurmerk Riviera Maison. Kom sfeerproeven en shoppen in onze winkel aan de Hoogstraat met 4 etages!



"Rivièra Maison is een toonaangevend, internationaal lifestyle merk waarbij sfeer en beleving centraal staan. Het brede aanbod meubels en accessoires wordt geheel in eigen huis ontwikkeld. Elk product is uniek doordat het met de hand vervaardigd wordt in authentieke ateliers wereldwijd. Iedere week komen er nieuwe woonaccessoires binnen, en daarnaast presenteert Rivièra Maison meerdere keren per jaar een geheel nieuwe collectie. Ook is er dagelijks een deskundig team van interieur adviseurs aanwezig om jou te inspireren en te adviseren bij het inrichten van je huis. Alle collecties van Rivièra Maison zijn eigentijds en creëren het thuisgevoel, waar je ook bent.Home is where you can be you."
Adres: Hoogstraat 5 , Den Haag 2513 AN, NL
Telefoonnummer: 070 356 9986
ln.nosiam-areivir@gaahned
Stad: Den Haag
Route: Hoogstraat 5
Postcode: 2513 AN


Openingstijden

Maandag: 12:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-21:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-18:00
Zondag: 12:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: riviera maison webshop, riviera maison stoelen, riviera maison outlet, riviera maison logo, riviera maison dekbedovertrek sale, riviera maison sale, riviera maison nieuwe collectie 2017, riviera maison lampen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dille & Kamille Dille & Kamille 160 meter
Blokker Blokker 204 meter
Wauw Wauw 791 meter Wauw is een winkel om unieke cadeautjes te kopen, en een heerlijke groene oase! Bezoe...
Gomsa Gomsa 930 meter Verschrikkelijk. We hadden een lamp gekocht voor 250,- De verkoper beweerde dat het h...
Kikke Spulle Kikke Spulle 3 km Een winkel vol met Woonaccessoires, verlichting, meubelen, kadootjes&lifestyle produc...
Blokker Blokker 3 km
Recensies
Mooie zaak flink aan de prijs maar wel.bijzondere meubelstukken en lampen. Een kijkje waard vooral als je van een landelijke en Engelse stijl.houd of industrieel
Wat een fijne winkel en super service, nu is mijn glazen potjes set weer compleet na een breuk, kreeg ik zomaar een vervangend schaaltje na mijn vraag of ze misschien ook incomplete sets hadden! Top service! Bedankt.
Hele slechte service. Je koopt iets in de winkel maar moet voor vragen etc de klantenservice bellen en weten ze in de winkel van niks. Je betaalt de hoofdprijs maar vervolgens wordt je kast niet eens uitgepakt. Daar sta je dan in je eentje een enorme kast uit een doos en ander verpakkingsmateriaal te trekken. Voor mij nooit meer!
Ontzettend slechte zaak. Hadden 2 stoelen gekocht. Stoelen zijn zoek geraakt. Hebben 2 weken zeker 15 keer moeten bellen. Elke keer werden we weer van het kastje naar de muur gestuurd. Zeer slechte service!!!
Leuke trendsetter, maar kwalitatief is allemaal niet zo hoogstaand als het merk doet voorkomen. M'n hele woonkamer staat vol met RM, maar zoals gezegd is de kwaliteit behoorlijk in onbalans met de prijs negatief dan wel te verstaan!
Hoewel de zaak sluit in Januari 2022, zijn diverse artikelen afgeprijsd met 20, 50 en zelfs 70% korting kerst.
Een Ruime en exclusieve keuze in woon accessoires Het logo RM staat wel op vele producten afgebeeld en kan als onwenselijk ervaren worden
Vriendelijk personeel. Wel onoverzichtelijke winkel maarja dat zijn we inmiddels wel gewend
Nog steeds jammer dat deze winkel uit Denhaag weg is.
Geweldig mooie winkel ,met alle moois Rivièra Maison tebieden heeft
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid