facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Riverwood diervoeding

Riverwood diervoeding

Info

Riverwood bevat 100% natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten. Alle varianten bestaan uit 3 eiwitbronnen afkomstig van free range of free run dieren. Graan- en glutenvrije voeding!

Geschiedenis

Vandaag is een prachtige dag om er samen op uit te gaan. Een dag de natuur in, je avontuurlijke kant vinden. We gaan de hele dag spelen, rennen en achter stokken aanjagen. Door de velden en de beekjes, over de heuvels en samen naar de zonsondergang kijken. Mijn baas en ik, wij zijn vrienden voor het leven. Vanavond, als we terug komen, krijg ik een lekkere bak met eten en val ik uitgeput in slaap. Kon iedere dag maar zo zijn…



"In Riverwood komt het beste van alle werelden samen. Er zijn zes soorten Riverwood hondenvoer, en zes soorten Riverwood kattenvoer. In elke variant zitten drie verschillende eiwitbronnen. Het vlees dat wij gebruiken voor Riverwood, is afkomstig van dieren die vrij rond hebben kunnen lopen waardoor zij een dierwaardig bestaan hebben gehad en betere spieren hebben kunnen ontwikkelen. Dat heeft weer een gunstig effect op de kwaliteit van het vlees.Bij Riverwood gebruiken we geen granen of aardappels. In plaats daarvan hebben wij gekozen voor gele erwten vanwege de lage glycemische index. Deze koolhydraten worden langzaam afgebroken en dat is beter voor een gezonde en stabiele bloedsuikerspiegel."
Adres: Saffierborch 16, 5241 LN Rosmalen
Telefoonnummer: 073-5220873
Stad: Rosmalen
Route: Saffierborch 16
Postcode: 5241 LN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Riverwood hondenvoer, Riverwood hondenvoer review, Riverwood Hondenvoer Blik, Riverwood hondenvoer waar te koop, Riverwood hondenvoer - Zalm, Riverwood hondenvoer hoeveelheid, Riverwood Puppy, Is Riverwood een geperste brok
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Profine Diervoeding Profine Diervoeding 0 meter TOPKWALITEIT NATUURLIJKE HONDEN- en KATTENVOEDING VOOR EEN HEEL DIERENLEVEN LANG.
Planet Pet Diervoeding Planet Pet Diervoeding 0 meter Een dierenzaak met kennis. Mijn hondje was een slechte eter, na goed advies en proefz...
Dierenkliniek Rosmalen Kruisstraat Dierenkliniek Rosmalen Kruisstraat 3 km Zeer nette dierenkliniek. Worden altijd vriendelijk geholpen.
Recensies
Goed voer en lekker vers geen rare ingrediënten in zoals bijvoorbeeld zout en granen. Honden en poes ontlasten minder en verharen bijna niet. Geen allergische reactie ik ben blij en me dieren ook. Snelle reacties met retourneren en goede service. Mijn dieren levenslang op dit boer helemaal top!!
Mijn kieskeurige honden met allergieen gaan heel goed op deze voer. Ook snacks vinden ze heerlijk. Op tijd bezorgd, makkelijk om te betalen. Vriendelijke klantenservice. Kortom aanrader!
Het is een ware traktatie tijdens het avond eten een klein bordje nat vlees. Iritatie op de huid is helemaal weg. Vacht is lekker zacht. Prima eten voor onze deugniet.
Goede brok geen huidklachten meer ,en super snelle service
Het nat voer voor honden is super ,onze honden zijn er dol op
Nyla is blij met jullie producten ze vindt het heerlijk
Snelle levering en goede kwaliteit voer.
Snelle levering en super snacks en voer
Goede en snelle bezorging
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid