facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rivendel Noa Noa delft

Rivendel Noa Noa delft
Adres: Choorstraat 12-14, Delft
Telefoonnummer: 0646116077
Stad: Delft
Route: Choorstraat 12-14



op zoek naar gerelateerd: rivendel delft, noa noa kinderkleding, noa noa webshop, damesmodezaken delft, noa noa collectie 2018, kledingwinkels delft centrum
Recensies
Mooie winkel en geven vaak goed advies. Koop er echter nooit de relaxfauteuil Julian dyyk julius; stoel is thuis echt anders dan in winkel en heeft rare zithoek. Heftige rugpijn tot gevolg. Advies gewoon veel in zitten. Dat gaat dus niet. Deze dure stoel is boor onbruikbaar. Echt heel erg zonde, de reactie vanuit winkel om er dan maar veel in te zitten zodat hij inzakt valt dan echt verkeerd. Jammer.
Wij hebben bij Seven Days een mooie hoekbank gekocht in maart. De levertijd was keurig welke beloofd was. Na de plaatsing is een medewerker twee keer langs gekomen omdat wij een krakend geluid in de bank hadden. Het geluid bleek te komen uit de koppeling tussen de twee banken. Gelukkig is het goed en snel opgelost. De medewerkers zijn allemaal erg netjes en aardig. Volgende keer gaan we zeker weer voor een nieuwe bank. Het is een fijne vakkundige en plezierige winkel met een mooi assortiment woonaccessoires.
Mooie zaak met leuke spullen. Voor derde keer iets gekocht. Aardig personeel
Wij hebben een heel fijn gesprek gehad met Manuel, die ons op hele leuke woon ideeën bracht. Uiteindelijk met een heel goed gevoel en prachtig plan naar buiten gelopen. Wat een top team! Alles werd tot in de puntjes verzorgd. Zeker een aanrader!
Super blij met m'n nieuwe salontafel en de goede service van Seven Days!
Hoppi artikelen die worden verkocht door vriendelijk personeel. Leuk om hier twee nichtjes van mij te ontmoeten u n hun rol als interieur adviseur.
Na het ontstaan van een vale plek op ons zwarte eettafelblad heeft de winkel contact opgenomen met de fabrikant. Gratis een onderhoudspakket met wax gekregen omdat men vergeten was ons te vertellen dat de tafel regelmatig in de wax moet worden gezet.
Top winkel, groot en hip assortiment met veel keuze in meubels, verlichting, behang, accessoires en een kopje koffie. Personeel is altijd aardig en erg behulpzaam. Op een mooie locatie in Delft.
Bank is super, goed materiaal. Zit lekker! Alleen de kussen gaan steeds aan de wandel . Kan wel 4 x per dag ze terug schuiven. Wat ik er ook onder leg om de kussen op hun plaats te houden. Is erg irritant !
Inmiddels al 6 of 7 keer een aankoop gedaan. Ik blijf terug willen komen naar deze winkel. De producten zijn niet standaard, heel vriendelijk personeel die met je mee denken in kleuren, stoffen en materialen. Style advies is erg prettig! Tevreden qua levering van bestellingen en nog steeds heel blij met onze aankopen ! In 2 woorden: fijn maatwerk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid