facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Riva Wijnlounge

"Bij RIVA Wijnlounge kunt u in luxe genieten van heerlijke wijnen op een prachtige locatie. U kunt kiezen voor een enkele borrel, een samengesteld arrangement of een hele uitgebreide proeverij. Alle wensen worden gehoord door het enthousiaste en bekwame team van medewerkers. De bijzondere wijnen worden bewaard in een geavanceerd systeem, zodat zij in topconditie geserveerd kunnen worden. De smaakvolle hapjes worden met liefde bereidt door de chef-kok om, in combinatie met de heerlijke wijnen, u een unieke smaaksensatie te laten beleven. Ziet u uzelf hier al genieten?"
Adres: Mastspoor 1, 1271 GL Huizen
Telefoonnummer: 035-523 00 10
Stad: Huizen
Route: Mastspoor 1
Postcode: 1271 GL



op zoek naar gerelateerd: Porterhouse Huizen, Marina Lounge Huizen, Riva menukaart, Fletcher Huizen, Paasbrunch Huizen, Borrelen in Huizen, Haven Huizen, Restaurant Huizen
Recensies
Laten wij dit een bijzondere ervaring noemen. Wij hadden de drankenkaart voor ons en er stonden maar weinig wijnen op, dus wij vragen aan de ober of er ook een wijnkaart is. Gelukkig zei hij ja, na een paar minuten komt hij terug en zegt: "wij hebben toch geen wijnkaart". Hij biedt ons aan om mee te lopen naar binnen om zelf een wijn uit te kiezen. Wij lopen mee, neemt hij ons mee naar een normale kast met allemaal flessen. Dus wij stellen een paar vragen over wijn die wij lekker vinden, blijkt de ober niks te weten over de wijn die zij schenken. Gelukkig riep hij een collega die zei wel verstand te hebben van wijn, wij weer hetzelfde vragen. Wat blijkt? Ook deze ober heeft geen flauw idee van de wijnen . Met veel doorvragen hebben zij, als wijnbar, maar 2 witte en 2 rode wijn op glas huiswijnen. Gemiste kans, hele slechte service en personeel dat niet goed is opgeleid. Noem jezelf geen Wijnlounge!
Allereerst, het eten op zich is prima. Maar het is nogal een uitdaging om het aan tafel te krijgen. Er werden geen drankjes opgenomen, dus toen meneer voor de bestelling kwam moesten we apart vragen of we wat te drinken konden bestellen.... Hij leek nogal geirriteerd.... Verder kregen 3 van de 4 personen hun lunch, maar voor de vierde was niets doorgekomen. Een soepje, die nog opgewarmd moest worden en met brood geleverd zou worden kwam 10 minuten later, zonder brood, en toen er uiteindelijk twee boterhammen op een bordje bij gezet werden, moest er ook nog gevraagd worden om boter, wat eigelijk een hele gekke vraag was. Zo leek het tenminste, als we naar de houding van het personeel keken. Jammer, want de soep was echt heerlijk, maar het gedrag van de diverse personeelsleden was schokkend slecht. Al met al een verwarrende ervaring. Prachtige lokatie aan het water, mooie zaak, maar zeeeeer slecht personeel. Niet gemotiveerd, ze leken er allemaal geen zin in te hebben. Ik denk dat Fletcher de zaak beter over kan doen aan een ander, die er wel zin in heeft.
Een mooie plek om met een bootje aan te leggen voor lunch. Het was mooi weer, maar het was niet overdreven druk. Toch hebben we een uur op onze broodjes moeten wachten, terwijl iedereen om ons heen al bediend was. Na navraag kregen we geen uitleg of excuses. Bij de fles wijn vroegen we een karafje kraanwater. Die kregen we, maar bleek voor ruim 4 euro op de rekening te staan. Mooie plek, maar we komen niet meer terug.
Vanmiddag een biertje gedronken met bitterballen. Deze waren koud. Nieuwe gekregen die volgens de kelner gloeiend heet waren. Maar die boeken eveneens lauwwarm te zijn. Beduimelde menu kaarten is ook geen goed visitekaartje. Kortom, mede gezien de ervaringen in andere Fletcher bedrijven is dit echt de laatste keer dat wij daar geweest zijn. Als je zelfs geen bitterballen kan frituren!!!
Heb hier een heerlijke high tea gehad met mijn vriendinnetje en was erg lekker, vriendelijke bediening en top locatie. Was heerlijk weer dus we hebben nog even gewandeld en zitten te denken om hier een keer bij Fletcher te overnachten.
We hebben een high tea besteld. Een heerlijk gevulde etagere was meer dan genoeg om als lunch te voldoen. Leuke locatie en vriendelijk personeel.
We wilden hier lunchen op de terugweg naar Groningen. We werden keurig naar de beschikbare tafels verwezen. Na ruim 20 minuten tevergeefs wachten op bediening zijn we vertrokken. Geen eten, geen drinken. De bediening had het erg druk met high tea. Overigens wel erg behulpzaam bij het openen van de klemmende buitendeur toen we vertrokken.
Dit is nou zo'n plek waar je relaxed kunt zitten, zonder hard geluid of overdadig 'stemgeluid'. Onderdeel van Fletcher Hotel, dus goede koffie en vriendelijke bediening. Ideale plek voor bv een eerste date...
Werd verrast door een goede vriendin. Heerlijke uurtjes gezeten onder het genot van een wijntje en borrelplank. Ook complimenten voor de bediening en toch wel even speciaal voor de gastheer uit Lemelerveld.
RIVA wijnlounge is een heerlijke plek om een wijntje te drinken. Wij zaten in het Fletcher Hotel waarbij je zo de wijnlounge kon inlopen. Een drankje meenemen naar je kamer was ook geen probleem en waren kundig geïnformeerd door het personeel betreft de verschillende wijnen. Voordat we een keuze mochten maken konden we ook wijnen proeven. Al met al een prima ervaring
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid