facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RIV Casting

Info

RIV Casting is gespecialiseerd in het casten, boeken, werven en begeleiden van o.a. figuranten, (edel)figuranten, acteurs, modellen.
Wij beschikken over een ruime database.

Je kan ons bereiken via [email protected]

Samen maken wij er iets moois van!

Geschiedenis

RIV is een castingbureau gespecialiseerd in het casten van figuratie, edelfiguratie, bijrollen, modellen voor nationale en internationale film & TV producties, commercials en reclamefotografie,

Alle leeftijden, nationaliteiten en types kan je bij ons terugvinden. Toch blijven wij steeds op zoek naar nieuwe talenten die willen shinen voor de camera!



" : The right people for every job! : Casting Agency : [email protected]"
Adres: Springendalweg, Spijkenisse
Telefoonnummer: 0614829382
ln.gnitsacvir@ofni
Stad: Spijkenisse
Route: Springendalweg


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00

Recensies
Voor een filmklus via Studio New West, was ik op korte termijn op zoek naar twee edelfiguranten. Ik kwam in contact met RIV Casting, waar ik ontzettend goed en snel ben geholpen. Twan is bij ons langs geweest om kennis te maken en persoonlijk advies te geven. Op naar een mooie samenwerking!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid