facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rituals Cosmetics

"Geïnspireerd door de eeuwenoude kennis en tradities uit verschillende Aziatische culturen creëerden we een omvangrijke collectie luxe doch betaalbare home & body-producten. We willen je leven graag verrijken met unieke signatuurgeuren die met uiterste zorg zijn ontworpen en samengesteld door de allerbeste parfumeurs ter wereld."
Adres: Stationsstraat 1, 1861 GA Bergen, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31725814302
Stad: Bergen
Route: Stationsstraat 1
Postcode: 1861 GA


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:30
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Rituals Nederland, Rituals online, Rituals USA online, Rituals producten, Rituals outlet, Rituals pakket, Rituals klantenservice, bol.com rituals
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Etos Bergen - noord holland Etos Bergen - noord holland 212 meter Prima winkel, klein van formaat maar ruim assortiment en aantrekkelijke aanbiedingen,...
Oriflame Carla Kliffen Oriflame Carla Kliffen 151 km Directe verkoop dierproefvrije make-up/huidverzorging van het merk Oriflame Gratis wo...
Recensies
Gevraagde producten waren niet voorradig wel als het bedrijf ze zelf bestelt, alleen wel direct vooruit betalen, product wordt met 1 of 2 dagen geleverd, nu product niet geleverd en geld wordt later terug gestort, bevestiging mail ook niet ontvangen, gevoel van onbetrouwbaarheid over filiaal te Bergen is heel sterk aanwezig.
Zeer vriendelijk personeel die goed met je meedenken. Zo'n fijne winkel om heen te gaan.
Triest hoor. In een filiaal waar ik vaak kom en genoeg geld spandeer, hebben ze vaak artikelen die niet leverbaar meer zijn. Dan word je doorgestuurd naar een ander filiaal waar ze het waarschijnlijk wel nog hebben. Dan bel ik even van te voren voordat ik voor nop rijd. Hier kan je bellen dat je een ons weegt, of er word helemaal niet opgenomen of men neemt op en gooien de hoorn er weer rustig op. Helaas is dit niet de eerste keer. Beetje jammer voor dit merk, zo ga je niet met je klanten om. Met filiaal Bergen ben ik helemaal klaar. Asociaal volk!
Mooie winkel met overwegend sympathieke mensen. Edit: dat laatste scheelt wie er staat. Sommige dames zijn echt hartstikke behulpzaam en voorkomend, andere hebben kennelijk minder zin om klanten terwille te zijn en/of weten te weinig van de producten om goed advies te geven. Onlangs was ik vergeten een cadeau-code te laten scannen tijdens het afrekenen, waarop ik me excuseerde en vroeg of dit cadeautje alsnog kon krijgen. De medewerkster zei dat dit niet kon en ik dan eerst opnieuw iets moest kopen en afrekenen. Dat heb ik maar gedaan Rituals komt toch wel op maar ik werd er wel een beetje flauw van. Temeer omdat ik mede naar de winkel kom om de lokale middenstand te steunen. ProTip: in een online wereld moet een fysieke winkel het hebben van de service en het gevoel dat de vaste klant aan dit winkelbezoek overhoudt. Als dat niet goed is gaat die klant op enig moment een paar deuren verder. Bijvoorbeeld naar Alkmaar - waar men zorgt dat elke klant zich welkom voelt - of men bestelt online en laat het thuisbezorgen. ‍
Wat een mooie producten en vriendelijke hulp bij het uitzoeken van de producten! Een winkel om jezelf te verwennen en mooie kadootjes te kopen voor mijn jarige dochter! En de verrassing was helemaal toen ik thuis zag dat er ook een hele mooie winter editie van het tijdschrift in de tas zat. Hele mooie waardevolle teksten en prachtige foto’s! Hij staat bij mij op tafel!
Winkel is heerlijk en produkten fantastisch maar personeel vind ik zwaar overdreven "aardig". Het is net of ze zich fake gedragen. Alsof het opgedragen is om zich zo te gedragen. Wat mij betreft teveel en te opdringerig.
Direct bij binnenkomst worden de handen gereinigd met speciale zeep daarna afspoelen en drogen. Je voelt je veilig. De medewerksters zijn uiterst vriendelijk.
Mooie zaak en mooie producten. Jammer dat de acties niet worden bijgehouden. Vb. Bij 5 mini's een toilettas. Toilettas is er niet meer. Ook al is het sale, pas dan de tekst vd aanbieding aan of zet er bij: Zolang de voorraad strekt. Kreeg nog wel n mini maar dat was omdat we er iets over zeiden.
Heerlijke geuren voor mannen en vrouwen
Vandaag werd een pakje door Rituals Bergen gebracht in zo'n leuke kerstsfeer door een kerstvrouwtje. Superleuk! Dank jullie wel, geeft iets extra feestelijks!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid