facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rituals Cosmetics

"Geïnspireerd door de eeuwenoude kennis en tradities uit verschillende Aziatische culturen creëerden we een omvangrijke collectie luxe doch betaalbare home & body-producten. We willen je leven graag verrijken met unieke signatuurgeuren die met uiterste zorg zijn ontworpen en samengesteld door de allerbeste parfumeurs ter wereld."
Adres: Zuiderbuurt 19, 9203 CS Drachten
Telefoonnummer: +31512517508
Stad: Drachten
Route: Zuiderbuurt 19
Postcode: 9203 CS


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Rituals Nederland, Rituals pakket, Rituals Italië, Rituals te koop bij Kruidvat, Rituals voor mannen, Rituals contact, Rituals producten, Rituals Outlet
Recensies
Ik heb er moeite mee dat ik niet wordt opgemerkt en aangesproken. Het was half 10, vlak na de opening en niemand anders dan ik in de winkel. Verkoopster achter de toonbank had het te druk met andere zaken. Ook de bedrijfsleidster liep langs ons heen. Kom er niet meer.
Weg fijne winkel. Het personeel is erg vriendelijk en wil graag helpen. Ze doen alles met hun mobiel, dat werkt erg snel en prettig.
Wat een leuke verkoopster. Op een hele natuurlijke manier probeert ze je vanalles te verkopen, echter dat Rituals spul verkoopt zichzelf wel, dus dat aanprijzen is echt niet nodig.
Leuke zaak en wat een super vriendelijk en behulpzaam personeel, top, hier komen we zeker terug.
Heel aardig personeel en behulpzaam
Vond het weer ff heerlijk om er effe te sneupen
Vandaag een geurtje gekocht voor het kleinste kamertje. Een grote fles, het gaat een jaar mee. Er werd verteld dat je van de geur rustig wordt, dus een extra reden om het hûske te bezoeken. Ik werd vriendelijk geholpen.
Super winkel. Veel te leuk om daar rond te kijken.
Heel behulpzaam maar wel oppervlakkig. Spelen niet in op het feit dat ik iets voor een verjaardag zoek, vragen niet naar de wensen rondom het cadeau of een budget. Ik heb zelf iets samengesteld en wegens de drukte in de winkel het maar meegenomen want wat was het daar chaotisch en ongeorganiseerd qua loop.
Niet de kans gekregen om even rustig een kadotje uit te zoeken. De verkoopster heeft na de vraag van mij of ik even rustig rond mocht kijken mij geen moment met rust gelaten. Geen prettige winkel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid