facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ritel Pijnacker

Ritel Pijnacker

Info

Ritel Pijnacker, telecom & accessoires heeft alle netwerken, voor zowel nieuwe abonnementen als verlengingen!

Geschiedenis

Wij bieden een ruime keuze aan in netwerken en abonnementsvormen voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Netwerken die wij o.a aanbieden zijn Vodafone, T-mobile, Hollandsnieuwe, KPN, Telfort, Tele2, en Ben. Ook starterskaarten van Lebara en Ortel komen regelmatig voorbij in onze advertenties.

Naast telefonie kunt u bij Ritel ook terecht voor vele extra’s zoals inktcartridges, GSM covers/hoesjes, screenprotectors, geheugenkaarten, batterijen, ADSL abonnementen, computeraccessoires en navigatiesystemen.

Maar dat is nog niet alles. Ritel Pijnacker is er ook voor reparaties. Scherm vervanging nodig? Bij Ritel Pijnacker kunt u voordelig en snel uw smartphone laten repareren. Onze specialisten kunnen terwijl u wacht meteen aan de slag om uw telefoon weer zo goed als nieuw te laten functioneren. Wij repareren met professioneel gereedschap en originele onderdelen zodat u verzekerd bent van kwaliteit. Daarbij ontvangt u zelfs 3 maanden garantie op uw reparatie.
U kunt hier onze prijslijst bekijken: http://vestigingen.ritel.nl/media/usr/files/reparatie-prijslijst-pijnacker.pdf

Kom ook langs en laat u uitgebreid adviseren of bekijk ons ruime assortiment! Wij zijn dagelijks geopend van 9:30 tot 18:00 met als uitzondering maandag van 13:00 tot 18:00, vrijdag van 09:30 tot 21:00 en zaterdag van 9:30 tot 17:00. Vaste sluitingsdag is zondag. Bekijk ons koopzondagen overzicht op onze website!



"Op zoek naar een nieuwe telefoon of abonnement? Bij Ritel Pijnacker ben je aan het juiste adres! Wij hebben de nieuwste telefoons, voordeligste abonnementen en een groot assortiment aan accessoires. Telefoon of tablet kapot? Wij bieden reparatieservice! Kom snel langs en bekijk onze waanzinnige acties of laat je uitgebreid informeren door één van onze medewerkers!"
Adres: Ackershof 85, 2641 BL Pijnacker
Telefoonnummer: 015-2010207
Stad: Pijnacker
Route: Ackershof 85
Postcode: 2641 BL


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Ritel Delft, Ritel reparatie, Ritel seniorentelefoon, Expert Pijnacker, Ritel Hulst, iPhone reparatie Pijnacker, Ritel Oosterhout, Ritel smartwatch
Recensies
Super, super geholpen! Er werd alle tijd genomen om m’n nieuwe telefoon startklaar te maken. Mijn dag kon niet neer stuk!
Prima geholpen met het overzetten van mijn oude naar mijn nieuwe telefoon. Vriendelijke gastheren, tijdens het wachten hebben zij een lekkere kop koffie geserveerd.
Vandaag zeer goed geholpen met het installeren van mijn nieuwe iPhone..zag er tegenop om het zelf te doen naar de medewerker heeft alles gedaan voor mij..zelfs mn bankpas weer geactiveerd..!! Ben enorm tevreden en kom graag terug hier
Zeer professionele zaak, ze weten wat ze verkopen en geven daar waar je de benodigde info nodig hebt. Goed bezig.
Vakkundig team met verstand van hun vak. Telefoonabonnement afgesloten voor me dochter met een zeer tevreden resultaat!
Reeds jaren koop ik mijn abonnement bij Ritel Pijnacker. Ze nemen de tijd voor je, vriendelijk, informatie en helpen je technisch van de ene telefoon naar de andere.
Je wordt hier altijd super goed geholpen.
Heel fijn geholpen met veel geduld. Alles weer overgezet op nieuwe telefoon, super!
snel, goed en vakkundig geholpen en met name ook vriendelijk
Geweldig..een aanrader om naar zo super winkel tegaan .waar koning klant is. Top top top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid