facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ritchi's Steakhouse...

Adres: Grotestraat Centrum 16, 6301CX Valkenberg
Telefoonnummer: 043-6015149
Stad: Valkenberg
Route: Grotestraat Centrum 16
Postcode: 6301CX


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 23:00
Dinsdag: 16:00 - 23:00
Woensdag: 16:00 - 23:00
Donderdag: 16:00 - 23:00
Vrijdag: 16:00 - 23:00
Zaterdag: 16:00 - 23:00
Zondag: 16:00 - 02:00


op zoek naar gerelateerd: Ritchi's Steakhouse Menu, Grill restaurant Valkenburg, All you can eat Valkenburg aan de Geul, Argentijns restaurant Valkenburg, Wokrestaurant Valkenburg, All you can eat Steakhouse, Wereldrestaurant Valkenburg, BBQ restaurant Spaubeek
Recensies
Een gezellige eetgelegenheid. Erg leuk dat je binnen kan barbecuen. Het vlees en de groenten zijn prima. Er wordt erg veel friet in 1x gegeven, dit mag minder maar vaker. Door de soep roeren mogen ze ook regelmatig doen. Toen wij tomatensoep wilden opscheppen, zat er een groot en dik vel op. Op deze 2 dingen na, zeker een aanrader.
In het verleden tijdens onze Limburg vakanties hier verschillende keren gegeten. Laatste keer was alweer 5 jaar geleden. Het eten was, en is er ook nu weer echt PERFECT. Ook nu tijdens onze 2022 zomervakantie hier weer gegeten en was echt weer super goed. Heel vriendelijke correcte bediening. Is voor herhaling vatbaar.
Goede locatie in het toeristische centrum van Valkenburg. Goede kwaliteit vlees en vriendelijke bediening. Goed prijsniveau.Eten: 5/5
Heerlijk gegeten daar met zeer leuk personeel Toppie een aanraderAanbevolen gerechtenBBQ Aan Tafel
Heerlijk vlees, gezellige sfeer, leuk concept !
Super personeel, hier kan iedereen een voorbeeld aan nemen. Uitermate gastvriendelijk.vooraf van het huis, flinke mand met super verse broodjes en echte heerlijke kruidenboter.3-gangen menu heerlijk, flinke portie en echt super vers en echt heerlijk. Prijs kwaliteit echt meer dan top. Het weekend daar gegeten, echt goed, snitzsel en biefstuk echt top. Ook hoe ze om zijn gegaan, met de onhandig heid van opa, die alles om heeft laten vallen, van zijn eten en drinken. Gratis nieuwe producten en drinken van de zaak, en alles opgepoetst Echt toppers, komen zeker zeker terug.
Goed eten voor normale prijs. Zeer aardig bediening
Man man man, wat een belachelijk restaurant. Grill plaat werkt niet, als je er iets van zegt is het antwoord weet ik. Hoor ik wel vaker. Slecht vlees, slechte service. Thee hebben ze niet. Geen groen, geen munt. Alleen Pickwick grijs. Er staat airco aanwezig. Maar die staat niet aan. Weet je wat die energie kost?? Bespaar jezelf de teleurstelling.
Heel erg lekker eten, veel keuze en top kwaliteit, een aanrader !Eten: 5/5
Leuk restaurant om te tafel-BBQen. Maar ook voor een 3 gangen menu prima. Moet zeggen dat de kwaliteit van het eten niet overweldigend is, maar daar is de prijs van het 3 gangen menu ook naar. Dus in mijn ogen helemaal prima. Bediening zeer vriendelijk en deed het ook erg leuk met ons zoontje. Ook heel fijn dat er een verschoonplek aanwezig is. Aanrader! Kindvriendelijkheid: Erg vriendelijk tov kinderen. Ruime verschoonplaats aanwezig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid