facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ristorante Pizzeria Monterosso

"Monterosso is in 1982 begonnen als een kleine pizzeria aan de Voorheuvel in Zeist. Het was de eerste pizzeria in Zeist! In de kleine ruimte, wat voorheen een schoenenzaak was, zat je knus en gezellig én krap bij Aldo en Silvana aan kleine tafeltjes te genieten van de heerlijke gerechten en een glaasje wijn. Monterosso is ondertussen een begrip geworden in Zeist."
Adres: Voorheuvel, Zeist
Telefoonnummer: +31306914321
Stad: Zeist
Route: Voorheuvel



op zoek naar gerelateerd: Italiaans restaurant Zeist slotlaan, Italiaans restaurant Zeist Steynlaan, Monterosso Zeist menu, Monterosso pizza bestellen, Pizzeria Zeist slotlaan, Zeist italiaans restaurant, Monterosso menukaart, Monterosso Zeist review
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant - Kookstudio Dell'Italia Restaurant - Kookstudio Dell'Italia 377 meter Het eten is heerlijk. Er zijn zitplekken op het terras alleen de stoeltjes zijn niet ...
Recensies
Hollandse versie van Italiaans eten. Ik hou het kort. Eten: Geen mozzarella maar gouda kaas met zetmeel op je pizza. Calzone - niet nemen tenzij je van een zee op je bord houdt. Opmaak van pizze niet voldoende om het restaurant waardig te noemen, eerder Marokkaanse opmaak. Alsof een blik van groente op zuur over je pizza is klaargekomen. Bestel brood voor een tafel van 6 en je krijgt brood voor 3 pers. Je krijgt de schuld als de vergeetachtigheid van de bediening parten speelt "als je het menu veranderd dan ga ik dingen vergeten *geërgerd*" Professionaliteit van een restaurant uit zich op veel vlakken zoals eten, sfeer, opleiding bediening, tafel ruimte etc. Prijzen zijn te duur voor de kwaliteit van bediening en beleving. De tafels staan te dicht op elkaar zodat beleving hier ten koste gaat. Eten niet op niveau in verhouding met prijzen. De mevrouw voor het afrekenen was heel vriendelijk, ze had een bril en kleine krulletjes. De "eindverantwoordelijke" raasde door het restaurant waar irritatie van haar gezicht af te lezen was. Ook degene die ons bediende. Ik wil graag dat klanten geen illusie opgemaakt krijgen dat het hier echt Italiaans eten is. Hopelijk neemt het restaurant de kritiek serieus, misschien wordt het tijd dat iemand eens serieuze reviews gaat schrijven op basis van wat je verkoopt aan de buitenkant in verhouding met de binnenkant. Succes met verbeteren!
Heerlijke pizza's. Gister hebben wij weer genoten! De drankjes kwamen alleen ontzettend laat en als wij ons drinken op hadden moesten wij erg lang wachten tot er een serveerster kwam. Dit vonden wij wel jammer. Ook zat er een beestje in mijn servet toen ik het wilde gebruiken, erg smerig.
Heerlijke sfeer, en goed gegeten. Pizza's groter dan het bord!Eten: 5/5
Heerlijk gegeten en zeer alerte en vriendelijke bediening
Gezellig en knus restaurant, eten was erg goed, zeker als je kijkt naar prijs/kwaliteit verhouding. Vlotte bediening en een kleine panettone cadeau bij het afrekenen.Eten: 5/5
Opzich goed restaurant. Het eten is lekker, en er zijn diverse gerechten om uit te kiezen. Ook de serveerders en de eigenares zijn erg vriendelijk. Wel duurt het erg lang voor het eten geserveerd wordt ik kom er al jaren, en gemiddeld zo'n 60 à 90 minuten, de tafels staan krap op elkaar en de stoelen zijn klein. Verder ziet het in-en exterieur er wel weer goed en verzorgd uit.
2 pizza’s en 1 pasta gehaald, smaakte allemaal geweldig. Zeker een aanrader.
Het zat stampvol, maar gelukkig hadden we gereserveerd. De pizza was lekker, maar de ham helaas te zout.Eten: 4/5
Op uitnodiging geweest. De gastvrouw en gastheer hadden van te voren de nodige selectie aan eten uitgezocht. Het was allemaal even heerlijk het entree assortiment met kaas, worst, vers brood en garnalen. Daarna 4 verschillende soorten pasta. Super lekker.
Je zult engelengeduld moeten hebben voor je je eten krijgt, maar daar staat tegenover dat het verrukkelijk eten is. Zelden zo lekker gegeten!! Kindvriendelijkheid: Personeel die leuk omgaat met jonge tieners.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Ristorante Pizzeria Monterosso met het openbaar vervoer


Zeist, Markt 180 meter
58
Zeist, Markt 180 meter
56
74
Zeist, Steynlaan 350 meter
575
59
73
Zeist, Steynlaan 360 meter
575
59
73
Zeist, Slotlaan 410 meter
56
74

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid