facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ristorante - Pizzeria Bella Italia

Ristorante - Pizzeria Bella Italia

Info

Wij heten u van harte welkom in ons restaurant. Wees ervan overtuigd dat wij de beste zorg aan uw maaltijd besteden.

Adres: Markt 9, 4531 EP Terneuzen
Telefoonnummer: 0115613998
Stad: Terneuzen
Route: Markt 9
Postcode: 4531 EP


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00
Dinsdag: 12:00 - 14:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Domino's Terneuzen Domino's Terneuzen 670 meter Half gare pizza's die druipen van de overdreven hoeveelheid kaas, voorlopig bestellen...
Domino's Pizza Terneuzen Domino's Pizza Terneuzen 690 meter Domino's bezorgd vlot en heeft genoeg keize. Ik vind het alleen jammer dat de pizza h...
Recensies
We zaten buiten. Na 15 min nog geen bediening gezien. Terwijl hij al paar keer buiten is geweest voor een andere tafel. Dus zijn we aangelopen.
De pizza was lekker op smaak en rijkelijk belegd, wel wat slap in het midden. De messen in het restaurant waren echter niet heel scherp, waardoor het snijden een beetje een opgave was.
Mwa, vroeger was het er veel beter. Erg zout en vette kaas op mijn pizza. De lasagne was ook erg zout, 5 lagen bladen en de saus onderin. Het was er erg rustig, mij is duidelijk waarom.
Gezellig restaurant met vriendelijke bediening. Van pizza weet ik niets omdat ik die daar nooit eet. Overige gerechten zijn heerlijk en betaalbaar. Baas moet wel eens wat doen op de manier waarmee hij met zijn personeel omgaat.
Vriendelijk volk, goed eten. Dwz, de pizza's. Voor de rest heb ik hier nooit wat gegeten.
De pizza's zijn best oke, maar de baas is erg aardig voor klanten, maar respectloos en zeer onaardig tegenover hardwerkend personeel. Dit is me meerdere malen opgevallen tijdens een etentje.
Zeer lekkere pizza! Snelle en vriendelijke bediening. Een aanrader!
Konden helaas geen maaltijd meer krijgen op de valreep. Arrogantie van eigenaar
Eten was belabberd. Hebben ze een nieuwe chef?!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid