facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ristorante Mamma Mia

Ristorante Mamma Mia

Info

Ristorante Mamma Mia is sinds 1987 een begrip in de Haarlemmermeer!



"Sinds 1988 een begrip in de Haarlemmermeer!"
Adres: Venneperweg 457, 2153 AD Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: +31(0)252689568
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Venneperweg 457
Postcode: 2153 AD


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 01:00
Dinsdag: 16:00 - 01:00
Woensdag: 16:00 - 01:00
Donderdag: 16:00 - 01:00
Vrijdag: 16:00 - 02:00
Zaterdag: 16:00 - 02:00
Zondag: 16:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: Mamma Mia restaurant, Mamma Mia thuisbezorgd, Mamma Mia pizza, Mamma Mia pizza Wilnis, Pizza Nieuw-Vennep, New York Pizza Nieuw Vennep, Restaurant Nieuw-Vennep, Versepizza nl
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Domino's Pizza Nieuw-Vennep Domino's Pizza Nieuw-Vennep 299 meter Achterlijk en zwaar achterhaald bestel systeem, verplicht inloggen mij volslagen ondu...
New York Pizza Nieuw Vennep New York Pizza Nieuw Vennep 1 km Dagelijks geopend van 16:00 uur tot 22:00 uur!
Recensies
Voor de eerste keer hier geweest. Wat ziet het restaurant er leuk en fris uit. De man die ons bediende was super vriendelijk en aardig. We hadden beide pizza en die was zooo lekker! Nog even gekletst met de man die ons bedienden voordat we betaalden en gingen. Een fijne ervaring waardoor we zeker terug gaan eten als we in de buurt zijn.
Had bezorgd via Thuisbezorgd, werd gezegd dat de bestelling tussen 40-65 minuten zou komen, maar was er al na een half uurtje. Ik had een pizza mozzarella met salami en het was enorm lekker. Zeker een aanrader!
Eten om half 6 besteld pas om half 8 gekregen. Eten was goed alleen de bezorging was weer zeer slecht. Klagen heeft geen zin omdat ze steeds maar excuses hebben. MAMA MIA NIEUW-VENNEP neem eens tijd voor de klanten en ga ze met respect behandelen en de bezorging die via thuisbezorgd wordt aangegeven ook gaan nakomen en niet steeds met excuses gaan komen van het is druk.
Bestelling was niet naar tevreden. Ik vond de pizza niet lekker en niet warm. Bijna alle moest ik in de prullebak goien.
hele lekkere pizza, daar kan ik zeker niet over klagen. toch hebben wij heel lang gewacht voor maar 1 pizza…. minimaal een uur. wij hadden bij de pizza 3 sausjes besteld en wij hebben er maar 1 gekregen. toen hadden wij er over gebeld en deden ze vrij arrogant en heel geiriteerd, jammer, want ik ben altijd tevreden met het eten.
Ik was hier nog niet eerder geweest. Rustige gelegen restaurant met aardig personeel.Eten: 5/5
Als ik thuis kom +/- 5 min dan is de pizza al half koud soarma is wel superEten: 2/5
We hebben hier na de groep 8 musical van mijn zus haar oudste dochter heerlijk gegeten met 5 personen 1 kleine kind. 2x Lasagna, 2x pizza, spaghetti en allemaal 2x frisdrank/of fristie. Lasagne was heerlijk kan het iedereen aanraden. De rekening was €91 en we hebben €5 fooi gegeven. We waren er donderdag 7 juli 2022 omstreeks 21:30. Prettige ervaring met z’n allen. Eten was geweldig!
Oprecht de spangste pasta ooit gegeten en de bezorger was srs strijder groetjes mini fish Kindvriendelijkheid: De bezorg moet een loonsverhoging krijgen srs een zieke strijder
Best calzone I've found in the area Haarlemmermeer/Aalsmeer. Great spareribs tooEten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid