facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ristorante La Punta

Ristorante La Punta
Adres: Berlagestraat 3, 3067 Rotterdam
Telefoonnummer: 31102231883
Stad: Rotterdam
Route: Berlagestraat 3
Postcode: 3067


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:30
Woensdag: 12:00 - 14:30


op zoek naar gerelateerd: la punta rotterdam menu, restaurant alexandrium, la punta menu, restaurant hip alexandrium, la focaccia rotterdam, pizzeria san antonio rotterdam, restaurant alexanderpolder, 3 gangen restaurant rotterdam
Recensies
Gezellig sfeer, mooi restaurant, open keuken, vriendelijk personeel. Kwalitatief maaltijden. Je proeft gewoon dat het authentiek Italiaans is. Ze moeten wel wat aan hun menu kaart doen, dat viel bijna uitelkaar, maar dat is een minor issue
Lekker gegeten, leuk terras op de hoek van de Berlagestraat / Duikerstraat. Vriendelijke medewerkers. Niet al te snel, maar op zondagavond lekker in de zon is dat geen probleem.
Top eten en gezellige bediening. Stoelen kunnen misschien wel wat luchtiger, moet toch wel even zitten en dat wordt een beetje oncomfortabel.
Zeer lekker, verse producten en top service.
Heerlijke en vol van smaak de pizza's quatro fromagi en calzone die wij besteld hadden. Beter dan alle andere pizza deliveries ketens. Nee, voor ons geen Domino's of andere pizza ketens meer... La Punta is het voor ons.
Hier lekker gegeten met vriendelijke bediening. Alleen jammer dat het om 17.30 uur nog steeds steenkoud was en dat de voorgerechten niet gelijk opgediend werden.
Pizza, pasta en wat daar bij hoort. Geen fabriek, maar elk gerecht met juiste aandacht en perfecte smaak en vers bereid. Heden alleen afhalen, hopelijk snel weer ter plaatse genieten met heerlijk wijntje erbij. Top zaak.
Lekker lasanha maar weinig pasta.
heerlijk eten vers voor je ogen gekookt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid