facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ristorante La Piazza Borger

Ristorante La Piazza Borger

Info

Culinair Italiaans genieten bij ons in Borger!

Adres: Bergmans Beinsstraat 1-1, 9501 CA Borger, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0599213391
Stad: Borger
Route: Bergmans Beinsstraat 1-1
Postcode: 9501 CA


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 22:00
Dinsdag: 11:30 - 22:00
Woensdag: 11:30 - 22:00
Donderdag: 11:30 - 22:00
Vrijdag: 11:30 - 22:00
Zaterdag: 11:30 - 22:00
Zondag: 11:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: la piazza borger menukaart, nieuwe pizzeria borger, pizzeria la piazza borger, la piazza stadskanaal menukaart, la piazza stadskanaal, italiaans restaurant borger, la piazza menukaart, la piazza klazienaveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Bella La Bella 266 meter Was lekker 3 soorten vlees en spaghetti alles heel goed morgen weer er naar toe wat a...
Recensies
Vandaag 17-06-2023, heerlijk gegeten wij hadden pizza besteld, goed belegd met knapperige rand. En vooraf brood met kruidenboter die erg lekker was het brood kwam uit de oven en was lekker warm dus kruidenboter smolt onmiddelijk. Bediening was vriendelijk en zag er goed verzorgd uit. Als dessert een koffie Italiano.
Gezellig restaurant, met erg vriendelijk personeel. Geweldig lekker gegeten . Wij komen meerdere keren per jaar in Ees / Borger. Dus hier zullen we zeker vaker gaan eten. Vegetarische menuopties: Er is een scala aan vegetarische gerechten om uit te kiezen. Zowel voorgerechten als hoofdgerechten. Meerdere soorten pizza's, en het wordt desgewenst ook bezorgd ! Parkeren: Flink grote parkeerplaats naast de deur , waar gratis geparkeerd kan worden.
We hebben hier heerlijk gegeten! Jammer dat we niet in de buurt wonen anders zouden we zeker vaker komen. Als we weer terug in de buurt zijn komen we zeker weer. Alles was perfect op smaak en zag er allemaal netjes uit Eten: 5/5
Echt de beste Italiaan in het dorp. Heb er nooit pizza gegeten maar de lasagne, vleesgerechten en voorgerechten zijn top! Goede sfeer, prima prijs, professionele bediening en belangrijk: lekkere wijn in mooie glazen. We gaan zeker terugkomen!
Prima eten in gezellige sfeer. Onlangs weer langs geweest voor een diner. Heerlijke ossenhaas in gorgonzola roomsaus gegeten. Maar de tiramisu: mooi geserveerd maar nog veel te koud hetgeen de smaak totaal deed ondersneeuwen.
We kwamen onverwacht met een grote groep. Geen probleem. In de serre was plek. Lekker warm, terrasverwarming en ... stoelverwarming! Extra lekkere verrassing. Bediening was super behulpzaam en vriendelijk. Extra complimenten voor de blonde dame nog niet lang in de horeca werkte, uit de zorg komt. Pizza's worden vers gemaakt. Het was een gezellige smakelijke avond. Kindvriendelijkheid: Geduld, behulpzaam en vriendelijk ook voor kinderen. Parkeren: Parkeren gemakkelijkste bij de supermarkt Boni. Ook aan straat is parkeergelegenheid. Rolstoeltoegankelijkheid: Toilet begane grond. Geen hoge drempels binnen.
We komen regelmatig bij La Piazza. Het eten is prima, en het is een gezellige restaurant. Het valt wel op dat de bediening wat minder wordt, langere wachttijden e.d.. De nagerechten waren vrij prijzig, 9.50 euro. Deze zijn aangepast naar beneden. Wat opvalt is dat de bolletjes ijs een stuk kleiner zijn dan voorheen en de keuze ook minder is geworden. Jammer, dit. Toch 4 sterren wan nogmaals het eten is echt goed.
Wat een heerlijk Italiaans restaurant. Super gegeten en genoten. Fijne bediening. Top begin van ons lange weekend weg.
Echt top raad ik iedereen aan super lekker en als je iets anders er in wil of niet is het geen probleem super gezellig en lekkerEten: 5/5
Heerlijk pizza gegeten en een overheerlijk toetje na. Bediening was goed en aardig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid