facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ristorante La Mia

Ristorante La Mia
"Italiaans restaurant in Santpoort-Noord. In een ontspannen sfeer kunt u van heerlijke klassieke Italiaanse gerechten en wijnen genieten."
Adres: Hoofdstraat 188, 2071EN Santpoort-Noord
Telefoonnummer: 0615634065
Stad: Santpoort-Noord
Route: Hoofdstraat 188
Postcode: 2071EN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pasta Casa Pasta Casa 67 meter Fantastische winkel met heerlijke Italiaanse gerechten en andere lekkere dingen. Week...
Recensies
Goede bediening, fijne sfeer en het eten is voortreffelijk...als je je smaakpapillen wil laten dansen dan zit je hier goed!!
Het eten is van topkwaliteit! De service tot in de puntjes verzorgd en je zit heerlijk relaxed te eten
Prijs-kwaliteitverhouding is zoek. Wij zijn geen grote eters maar dit voor- hoofd- en nagerecht was erg weinig. M.n. het hoofdgerecht paling in een soort room was na drie happen op. Daarbij geen aankleding of bijgerecht als enige salade, brood, of rijst. € 115,-. Je zit meer te wachten aan een lege tafel dan dan lekker te tafelen. Serveren van het nagerecht liep niet goed. Mijn partner kreeg de tiramisu en ik moest vervolgens lang wachten op de koffie. We hebben feedback gegeven maar dat had geen effect. Jammer.
Ik heb nu twee keer bij La Mia gegeten en het was beide keren heerlijk en ik ben erg kritisch! Kwaliteit is super, smaak super, porties helemaal goed. En de bediening is vriendelijk en warm. Eerste keer menu van de chef gekozen aanrader en tweede keer a la carte. Mijn nieuwe favoriete restaurant!
Super lekker menu van de chef gegeten! Iedere gang was een heerlijke verrassing. De zelfgemaakte limoncello aan het einde maakte het helemaal compleet. Aardige bediening en echt petje af voor de koks! Klein team dat zo’n prestatie neer zet, complimenten, kom zeker terug!
Wij hadden jullie gekozen omdat het op de route ergens naartoe lag en ik had de website van tevoren niet bezocht. Wat een verrassing. Heerlijk het menu van de chef gegeten en op jullie aanraden 4 ipv 6 gangen zodat we op tijd weg konden. Wij komen zeker terug om de 6 gangen te savoureren. Het was in één woord top.
Wat een waanzinnige culinaire avond gehad bij La Mia. De gerechten zijn puur en kwalitatief hoogstaand. Geweldig lekker gegeten en zeker een aanrader als je van de italiaanse keuken houdt. Laat de chef kiezen!!Eten: 5/5
By Far het beste Italiaanse restaurant waar ik ooit gegeten. Prijs-kwaliteit is geweldig. Mooie en verrassende gerechten met heerlijke wijnen, die ook prima beschreven en geadviseerd worden. Je voelt je er echt verwend en in de watten gelegd. Geweldige aanrader.
Fantastisch restaurant met heerlijk Italiaans eten,beter kan je in de regio niet vinden
Goede Italiaanse keuken. Gerechten zonder groenten en frites/aardappelen, maar dat wordt vooraf gezegd. Soms hapert het in de bediening. Drankje wordt vergeten, niet besteld gerecht voorgeschoteld allebei opgelost en de cappuccino had warmer gemogen. Kwaliteit van het eten was zonder meer goed. Parkeren: Gratis parkeren in de straat en de buurt Speciale dieetwensen: Vooraf wordt gevraagd of er dieetwensen of allergiën zijn
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid