facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ristorante en Lunchroom La Salute

Ristorante en Lunchroom La Salute

Info

Italiaans restaurant in Rotterdam Hillegersberg. Bekijk onze nieuwe website voor meer informatie! www.lasalute.nl
Lunch, diner, catering, partijen.

Geschiedenis

In 1995 openden Lisette en Libero op de Bergse Dorpsstraat restaurant ‘La Salute’ en in de jaren die volgden werd het een begrip in Hillegersberg en ver daar buiten. Om de liefhebbers van de Italiaanse, of meer specifiek de Siciliaanse keuken nog beter van dienst te kunnen zijn werd in 2004 schuin tegenover het restaurant ‘La Salute Delicatezze’ geopend. En nu dus de nieuwe bezorgservice aan de Elgarhof.
De pizza’s en pasta’s zijn van ongekende klasse, de kaart kent klassiekers maar ook mooie verrassingen. ’s-Zomers verwelkomt ‘La Salute’ u graag op het tuinterras waar u onder de met druivenranken begroeide pergola kunt genieten van de echte Sicilaanse keuken.

Adres: Bergse Dorpsstraat 65, 3054GB Rotterdam
Telefoonnummer: 0104221122
Stad: Rotterdam
Route: Bergse Dorpsstraat 65
Postcode: 3054GB


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 23:00
Dinsdag: 11:00 - 23:00
Woensdag: 11:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: la salute bezorgen, la salute pizza afhalen, la salute, ristorante delicatezze rotterdam, baffo salute, la salute feyenoord, restaurant hillegersberg, la salute den haag, italiaans restaurant rotterdam zuid
Recensies
Personeel is heel attent, antipasti en pizza erg lekker. Ze worden niet zenuwachtig als de kleine kindjes rondliepen of in de weg stonden. Kortom en leuk authentiek Italiaans restsurant waar je heel graag terug wil komen.
Leuke tent, grote pizza en zien er heerlijk uit.Kalfsvlees was minder, erg droog en dreef in de veel te overheersende jus helaas.Pasta Penne was ook niet wat je ervan verwacht. Al met al: Lekker naar toe gaan,maar verwacht geen hoogstandjes.Dan heb je wel een leuke avond..
Heerlijk pizza! Zo verrast! Knus restaurant met vriendelijke bediening en super pizza, goede bodem precies voldoende belegd en dik tevreden vertrokken. Hier komen we terug!
Onwijs leuk restaurant, super sfeervol en zeer professionele en vriendelijke bediening. ECHT EEN AANRADER!Eten: 5/5
Top zaak! Gezellige avond gehad ten behoeve van stichting Jarige Job. Heerlijk gegeten en met een top sfeerEten: 5/5
Gisteren wezen eten daar. Erg lang moeten wachten op een tafel overal stonden we in de weg. Onvriendelijk personeel.20 minuten moeten wachten tot er iemand kwam vragen of we iets wilden drinken eten duurde nog langer was vies en peperduur eens maar nooit meer.
Erg drukke zaak. Helaas niet het niveau als vroeger. Eten matig en duur.
Geweldig eten, geweldig personeel en een super sfeer. Alsof je op vakantie bent!
Echt authentieke sfeer, gastvrij en lekker eten.
Altijd gezellig en gastvrij. Wij komen hier graag. Heerlijk eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid